Survivor: Η Ασημίνα δεν αποχώρησε μαζί με την Πελαγία και το Twitter ξέσπασε εναντίον της

Νατάσσα Σχοινά
Survivor: Η Ασημίνα δεν αποχώρησε μαζί με την Πελαγία και το Twitter ξέσπασε εναντίον της

Η επική «κωλοτούμπα» της Ασημίνας αλλά και οδυρμός της έκαναν τα tweets να έρχονται το ένα μετά το άλλο.

Οι ημέρες πέρασαν, η Τετάρτη έφτασε και η ώρα της αποχώρησης σήμανε την έξοδο από το Survivor για έναν από τους παίκτες. Μετά από αρκετές συζητήσεις και με το Twitter να έχει ήδη δείξει την επιθυμία του αρκετές μέρες πριν, ακόμα και πριν βγουν οι υποψήφιοι, η Πελαγία ήταν εκείνη που μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το νησί.

Η εμπιστοσύνη μεταξύ των παικτών της Μπλε ομάδας έχει χαθεί και η νίκη που επιτέλους μετά από τρεις εβδομάδες έφεραν δεν κατάφερε να αλλάξει το κλίμα. Οι Μπλε ανυπομονούσαν να φτάσει η ώρα της αποχώρησης ώστε να φύγουν κάποιοι αδύναμοι παίκτες και να έρχονται περισσότερες νίκες.



Ο οδυρμός της Ασημίνας

Η Ασημίνα, μόλις άκουσε το όνομα του παίκτη που αποχωρεί, δεν μπορούσε να συγκρατηθεί και άρχισε να κλαίει με λυγμούς, οδυρόμενη πως δε θέλει άλλο να κοιμάται στο νησί των Μπλε, εφόσον η Πελαγία έφυγε. «Όχι, όχι, όχι, δεν αντέχω, δε θέλω να κοιμηθώ εκεί. Μη φύγεις, σε παρακαλώ. Κάνε κάτι, δεν μπορώ. Πάρε με μαζί σου, σε παρακαλώ», ακούστηκε να λέει η Ασημίνα.



Η δήλωση της Πελαγίας και η σπόντα για τη διπροσωπία

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στην Πελαγία για να κάνει την τελευταία της δήλωση λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor και εκείνη δε δίστασε να μιλήσει για το σόου και τη διπροσωπία που κατά τη δική της άποψη κέρδισε το κοινό.

«Το έζησα στο 100% και γνώρισα ανθρώπους που θα έχω στη ζωή μου και έξω. Από εκεί και πέρα, η αλήθεια μου άρεσε σε λιγότερους ανθρώπους και σε κάποιους άρεσε περισσότερο το σόου και η διπροσωπία. Θα στηρίζω ανθρώπους που συμπάθησα και από τους Μπλε και από τους Κόκκινους. Θα τους δω όλους στον τελικό όταν έρθει εκείνη η ώρα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να δω την Ασημίνα στον τελικό και όποιον άλλο είναι άξιος και από προσωπικότητα και από αγωνιστικότητα. Γιατί το να μάθει κάποιος να τρέχει λίγο καλύτερα κι από μέτριος να γίνει λίγο πιο καλός μαθαίνεται και εκπαιδεύεται, το να μάθεις να έχεις χαρακτήρα, γεννιέσαι με χαρακτήρα και δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει», είπε η Πελαγία με την Ασημίνα να λέει κλαίγοντας μετά: «Δεν μπορώ τους καραγκιόζηδες».



Η Ασημίνα τελικά δεν αποχώρησε μαζί με την Πελαγία

Πέρα από τον οδυρμό και τα κλάματα, η Ασημίνα, παρά τις δηλώσεις της, δεν αποχώρησε μαζί με την Πελαγία όπως είχε πει ότι θα έκανε στην περίπτωση που το κοινό την έδιωχνε, γιατί δε θα μπορούσε να αντέξει άλλο χωρίς εκείνη, κάτι που προξένησε την αντίδραση των θεατών. Οι χρήστες του Twitter, λοιπόν, άρχισαν να την κατηγορούν και να στρέφουν εναντίον της τον χαρακτηρισμό «καραγκιόζης» που έλεγε η παίκτρια για τους συμπαίκτες της τόσο για το κλάμα όσο και για την «κωλοτούμπα» της. Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα tweets που γράφτηκαν για εκείνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Η Πελαγία έδωσε τον Ανδρέα για υποψήφιο και το Twitter δεν πίστευε αυτά που άκουγε

Survivor: Η Ασημίνα κατηγόρησε τον Μαρτίκα, έβαλε ξανά τα κλάματα και το Twitter δεν αντέχει άλλο

Survivor: Αρχίζουν οι κόντρες έρχονται αλλαγές - Η Κάτια Ταραμπάνκο έγινε η «βασίλισσα» του Twitter