Μαρτίκας Survivor: Έχει στρατηγική ή απλώς είναι αυθόρμητος; Έτσι είναι εκτός παιχνιδιού

Νατάσσα Σχοινά
Μαρτίκας Survivor: Έχει στρατηγική ή απλώς είναι αυθόρμητος; Έτσι είναι εκτός παιχνιδιού

Τι μάθαμε για τον παίκτη που βρίσκεται στο επίκεντρο πολλών διαπληκτισμών στο Survivor.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει φέρει τα πάνω-κάτω στο φετινό Survivor. Ο παίκτης της ομάδας των Μπλε έχει βρεθεί στο επίκεντρο αρκετών διαμαχών, με το κοινό να διχάζεται ως προς το ποια πλευρά να πιστέψει. Πρόσφατα, η κακή του απόδοση στα αγωνίσματα συζητήθηκε ως ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους οι Μαχητές είχαν τρεις εβδομάδες να πάρουν νίκη, ενώ τέθηκε θέμα μέχρι και για κλοπή φαγητού.

Η φίλη του, Αθηνά Φλώρου, αποφάσισε να μιλήσει στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινάτικα» για να ρίξει φως στο πώς ακριβώς είναι ο Μαρτίκας εκτός παιχνιδιού και να σχολιάσει τα τεκταινόμενα.



Πώς αναλύει αυτά που βλέπει στο παιχνίδι

«Είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός και όντως τα αναλύει όλα και σκέφτεται αρκετά και τον θεωρώ και πολύ έξυπνο», άρχισε να λέει η Φλώρου για τον Μαρτίκα σχολιάζοντας αμέσως μετά τι πιστεύει η οικογένειά του βλέποντας τα πράγματα απέξω: «Εμείς αυτό που βλέπουμε ως φίλοι και οικογένεια είναι ότι πραγματικά έχει κουραστεί. Και όχι μόνο αυτό, βλέπει το καλό της ομάδας, ότι όντως αγωνιστικά είναι από τους πιο χαμηλούς σε απόδοση, οπότε βοηθάει και την ομάδα του. Δεν ξέρω αν περίμενε ότι θα παραμείνει. Εγώ πιστεύω ότι σκεφτόταν πως θα αποχωρήσει».



Γιατί προτάθηκε ο Σπύρος;

Η Φλώρου ερωτήθηκε ποια είναι η άποψή της σχετικά με τον λόγο που ο Μαρτίκας προτάθηκε εξαρχής να φύγει, απαντώντας στο ερώτημα περί στρατηγικής: «Όσον αφορά στην πρώτη εβδομάδα, γιατί κι εμείς εκπλαγήκαμε που βγήκε μπροστά και είπε κάτι τέτοιο, τα τινά που σκεφτήκαμε ήταν δύο: ή όντως είναι στρατηγική ή δεν του άρεσε αυτό που αντίκρισε και είπε ‘Θα βγω και ό,τι είναι να γίνει ας γίνει. Δηλαδή, αν είναι, να φύγω τώρα, για να προχωρήσει όλο το υπόλοιπο’».

Η οικογένειά του, ωστόσο, είναι διατεθειμένη να τον βοηθήσει να αποχωρήσει στην περίπτωση που καταλάβει ότι πραγματικά εκείνος το επιθυμεί γιατί δεν αντέχει άλλο στο παιχνίδι: «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει τις υπόλοιπες εβδομάδες και πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, αλλά, επειδή πραγματικά έχουμε δει ότι θέλει να φύγει, αν προχωρώντας στο παιχνίδι, δούμε ότι συνεχίζει η κατάστασή του έτσι, σίγουρα θα τον βοηθήσουμε να αποχωρήσει».



Έχει αλλάξει ο Σπύρος μπαίνοντας στο παιχνίδι;

Λίγο πριν κλείσει η σύνδεση με τη φίλη του παίκτη, επισημάνθηκε το γεγονός ότι ο Σπύρος δεν έχει αλλάξει καθόλου στο παιχνίδι: «Εγώ δεν έχω δει καμία διαφορά στον Σπύρο. Ο Σπύρος είναι αυθόρμητος. Ό,τι σκεφτεί θα το πει με όποιο κόστος. Τώρα παίζουν και πάρα πολλά πράγματα ρόλο. Είναι πάρα πολύ αυθόρμητος. Ένα παράδειγμα θα σας δώσω. Δύο εβδομάδες πριν μπει στο Survivor -εμένα με πήρε η κουμπάρα μου, η αδερφή του, και μου το είπε και μείναμε άφωνοι-, είχε πάει για πεζοπορία στην Πάρνηθα και καταλήξαμε το βράδυ να αγνοείται και να κατεβαίνουν τα ελικόπτερα της ΕΚΑΒ για να τον μαζέψουν. Έτσι είναι ο Σπύρος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Η Ασημίνα δεν αποχώρησε μαζί με την Πελαγία και το Twitter ξέσπασε εναντίον της

Survivor: Η Ασημίνα κατηγόρησε τον Μαρτίκα, έβαλε ξανά τα κλάματα και το Twitter δεν αντέχει άλλο

Survivor: Η Πελαγία έδωσε τον Ανδρέα για υποψήφιο και το Twitter δεν πίστευε αυτά που άκουγε