Χριστόφορος Παπακαλιάτης: O δάσκαλος επέστρεψε στην Αθήνα και εντυπωσίασε (photos)

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: O δάσκαλος επέστρεψε στην Αθήνα και εντυπωσίασε (photos)

Ο ηθοποιός-σεναριογράφος εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας πολυαναμενόμενης σειράς του.

Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από 11 ολόκληρα χρόνια στην Ελληνική τηλεόραση έχει ήδη ξεκινήσει και οι fans του ειλικρινά ανυπομονούν. Η mini σειρά «O Δάσκαλος» θα προβάλλεται στο MEGA και αναμένεται να βγεί στον τηλεοπτικό αέρα περίπου στις αρχές Απριλίου.

Τι κι αν οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, άγνωστη παραμένει ακόμη η ημέρα και η ώρα προβολής της πολυαναμενόμενης σειράς. Τα γυρίσματα έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί με τις περισσότερες λήψεις να πραγματοποιούνται στους Παξούς και την Αθήνα.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα πρωταγωνιστήσει στο ρόλο του Ορέστη ενώ παράλληλα υπογράφει το σενάριο και την σκηνοθεσία της σειράς. Την ίδια ώρα δυνατά ονόματα συμπεριλαμβάνονται στο καστ με τους: Μαρία Καβογιάννη, Χάρις Αλεξίου, Φάνη Μουρατίδη, Στεφανία Γουλιώτη, Αντίνοο Αλμπάνη, Κλέλια Ανδριολάτου και Χρήστο Λούλη να έχουν εμφανιστεί σε φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

mouzourakis

Χριστόφορος Παπακαλιάτης-Πάνος Μουζουράκης: Εμφανίζονται μαζί, 10 χρόνια μετά

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο κέντρο της Αθήνας

O ηθοποιός εντοπίστηκε μαζί με το συνεργείο του από τον φωτογραφικό φακό στο κέντρο της Αθήνας και έδειχνε πιο κομψός από ποτέ. Το μαύρο κοστούμι και το σκούρο μπλε παλτό που φορούσε για τις ανάγκες των γυρισμάτων του ταίριαζαν απόλυτα και απέδιδαν το επιθυμητό κύρος.

Η υπόθεση της σειράς

Η ιστορία του δάσκαλου τον οποίο υποδύεται ο Χριστόφορος ξεκινά από τη στιγμή που θα πάει στους Παξούς για να διοργανώσει το Φεστιβάλ Μουσικής του νησιού και θα παραμείνει εκεί ως δάσκαλος του σχολείου όπου και θα γνωρίσει την μαθήτρια του Λυκείου την οποία υποδύεται η Κλέλια Ανδριολάτου και θα του αλλάξει τη ζωή. Τα μυστικά των κατοίκων και οι προσωπικές τους ιστορίες θα γίνουν και δικό του βίωμα και εκεί είναι που βρίσκεται και το σασπένς της όλης υπόθεσης.



Πηγή κεντρικής: christopherpapakaliatis



Πηγή φωτογραφιών: NDP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες.