Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο Δάσκαλος του MEGA στην αγκαλιά των Αλεξίου και Καβογιάννη

Πατούλια Κατερίνα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο Δάσκαλος του MEGA στην αγκαλιά των Αλεξίου και Καβογιάννη

Σχέσεις στοργής! Αυτές τις σχέσεις έχει αναπτύξει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με το cast από τον Δάσκαλο που θα δούμε στο MEGA.

Για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν που διανύουμε προορίζεται να προβληθεί ο Δάσκαλος, η σειρά που θα σημάνει τη μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ο 45χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης επιμελείται τα γυρίσματα που ξεκίνησαν τους τελευταίους έξι μήνες σε Κέρκυρα, Παξούς και Αθήνα και η ομάδα ηθοποιών που απαρτίζει τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι πραγματική dream team.
Xάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος είναι μόνο μερικοί από τους ηθοποιούς που θα δώσουν πνοή στον Δάσκαλο ενώ άγνωστη παραμένει ακόμα η ημέρα και η ώρα προβολής της σειράς του Παπακαλιάτη.


https://www.instagram.com/p/CXZGxwdMWSt

Το αγαπησιάρικο κλίμα στα γυρίσματα:

Η αγάπη ανάμεσα στους πρωταγωνιστές και το πόσο καλά περνούν στα γυρίσματα για τον Δάσκαλο, φαίνεται από τα πλατιά χαμόγελα, τον ενθουσιασμό και τις μεγάλες αγκαλιές. Μια τέτοια αγκαλιά απόλαυσε ο Χριστόφορος από τη Μαρία Καβογιάννη και την Χαρούλα Αλεξίου και τη μοιράστηκε μαζί με άλλες εικόνες από τα παρασκήνια του Δάσκαλου στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

maria kavogianni official 241291665 649853912664799 6993285569925062395 n

Ο Δάσκαλος: Μαρία Καβογιάννη και Χάρις Αλεξίου ποζάρουν μαζί στους Παξούς- Η πρώτη τους φωτό

Τα σχόλια ήταν πολλά και ενδεικτικά του ενθουσιασμού που επικρατεί στα γυρίσματα.

sxolia

H πλοκή:

Ο Παπακαλιάτης θα μας μεταφέρει στους Παξούς όπου και θα υποδυθεί έναν παντρεμένο άνδρα, ο οποίος δουλεύει ως δάσκαλος σε ένα σχολείο των Επτανήσων, ενώ εκεί διδάσκει και η Μαρία Καβογιάννη. Η ζωή του θα ανατραπεί, όταν θα γοητευτεί από μία μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, την οποία θα υποδύεται η ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου.



Η επανένωση της Καβογιάννη με τον Παπακαλιάτη:

Ενθουσιασμένη με τη νέα συνεργασία με τον Χριστόφορο, είναι η Μαρία Καβογιάννη. Χριστόφορος και Μαρία είχαν συνεργαστεί στην ταινία Worlds Apart, ή Ένας Άλλος Κόσμος. Ο Χριστόφορος θεωρεί την Καβογιάννη το δικό του προσωπικό γούρι και η χημεία αλλά και το χιούμορ μεταξύ τους είναι αμίμητο.


https://www.instagram.com/p/CT61MOGqUSU

Δες και τις υπόλοιπες φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Χριστόφορος παρακάτω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Χριστόφορε λείπεις: 5 λόγοι που περιμένουμε πώς και πώς τον Δάσκαλο του Παπακαλιάτη

Έρχεται ο Δάσκαλος: Παπακαλιάτης και Ανδριολάτου παίζουν πιάνο στους Παξούς! (photos&vid)

Ο Δάσκαλος του Παπακαλιάτη ξεκινά: Η υπόθεση και η αποθέωση στην Καβογιάννη (photos & vid)