MasterChef: Η ανατροπή με την Φανή και το «σχέδιο» για να τεθεί εκτός - Το Twitter είναι μαζί της

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Η ανατροπή με την Φανή και το «σχέδιο» για να τεθεί εκτός - Το Twitter είναι μαζί της

Παίκτες και κριτές τσίκινισαν νωρίτερα σε ένα επεισόδιο που περίσσεψαν οι γεύσεις αλλά και η στρατηγική Δημήτρη και Γρηγόρη κατά της Φανής. 

Στο πλατό του Masterchef ήρθε η Τσικνοπέμπτη νωρίτερα, γιατί οι παίκτες χωρισμένοι σε δύο ομάδες, μαγείρεψαν ένα πλουσιοπάροχο μενού. Οι αναμετρήσεις ανά δύο, είχαν αντίπαλο τον χρόνο. Δημήτρης και Γρηγόρης διατήρησαν τον τίτλο των παικτών που αντιπαθεί περισσότερο το κοινό στο Twitter, το οποίο όλο το βράδυ χθες, βασανιζόταν από ένα ερώτημα. Γιατί οι δυό τους τα έχουν βάλει με την Φανή; Και ποιος είναι ο λόγος που ο Γρηγόρης συνεχίζει τις προσβολές εναντίον της; Η κίνηση του Δημήτρη να την βγάλει από την ομάδα του, δείχνει ένα παιχνίδι στρατηγικής για να ψηφιστεί και να φύγει από το παιχνίδι. Στο σημερινό επεισόδιο γίνεται πλέον ξεκάθαρο.



Ο «Μπόμπενας» τα έβαλε και εκείνος με τη Φανή

Ο Δημήτρης ή αλλιώς Μπόμπενας (σ.σ λόγω και του εστιατορίου του, που είχε την ονομασία Μπόμπενα) έχοντας το πλεονέκτημα από τη νίκη του στο τεστ δημιουργικότητας, αποφάσισε αφού του δινόταν η δυνατότητα, να βγάλει την Φανή από την ομάδα του και να της στείλει στους αντιπάλους, δηλαδή στην κόκκινη ομάδα και να πάρει τον Γιάννο. Η κίνηση αυτή καθόλου δεν άρεσε στους συμπαίκτες του, γιατί έχασαν μία δυνατή παίκτρια. Ούτε και στον Γρηγόρη που ήταν στους κόκκινους άρεσε γιατί εδώ και μία εβδομάδα συνεχίζει τους μειωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της. Ούτε λέει το όνομά της και χθές μας ενημέρωσε πως δεν την....γουστάρει και την έχει κάνει delete.


https://www.instagram.com/tv/CaVSxlKMpCF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το κοινό στο Twitter το οποίο μέχρι στιγμής, καλό λόγο δεν έχει πει για τον Γρηγόρη, άρχισε τις υποθέσεις αλλά και τις εικασίες. Μα γιατί τέτοια αντιπαλότητα; Τι έχει προκύψει μεταξύ τους; Μάλιστα αρκετοί με σχόλιά τους παρακάλεσαν το Star Channel να δουν στα επόμενα επεισόδια, την αφορμή που αυτή η σχέση έχει φτάσει στα όρια. Και μέσα σε όλα αυτά, όταν διαγωνίστηκε η Ελπίδα με την Ελισάβετ για να φτιάξουν τιραμισού, τα έβαλε με την Φανή που ήταν στον εξώστη, επειδή της μίλησε! Δηλαδή επειδή προσπάθησε να την βοηθήσει. Η παρέμβαση του Γρηγόρη λέγοντας πως: «ήρθε αυτή στην ομάδα μας και την ανακάτεψε», δείχνει ξεκάθαρα πως η συγκεκριμένη παίκτρια έχει στοχοποιηθεί.



Ακόμη και από την Βασιλική, η οποία όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ αναρωτιέται γιατί την θεωρούν καλή μαγείρισσα. Και αν όπως λένε οι πληροφορίες, η κόκκινη ομάδα χάνει σήμερα την δοκιμασία, σίγουρα θα την δούμε και προτεινόμενη. Με ελάχιστες όμως πιθανότητες να αποχωρήσει. Nωρίτερα είχαμε και μία λογομαχία με Βασίλη, Βασιλική, Δημήτρη και...πάλι την Φανή. Η τελευταία είχε εξομολογηθεί στους δύο πρώτους παίκτες, την κριτική που τους είχε κάνει ο Δημήτρης. Με εκείνον να τα αρνείται όλα και να λέει πως έχει φτάσει στο σημείο να έχουν κλονιστεί τα νεύρα του. Και τα δικά μας θα συμπληρώναμε, γιατί ακόμη δεν έχουμε καταλάβει ποια είναι η αιτία και η αφορμή για όλα αυτά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef: Το μεγάλο μυστικό του Δημήτρη μόλις αποκαλύφθηκε και το κοινό στο Twitter έχει νεύρα

Διπλή αποχώρηση από το MasterChef 2022 με το καλημέρα: Έτσι αντέδρασε το Twitter (photos)

Masterchef: Bρέθηκε ο σωσίας του Άκη Πετρετζίκη - Η ακτινογραφία στα...κόκκαλα και οι πρώτες ζήλιες