MasterChef: Το μεγάλο μυστικό του Δημήτρη μόλις αποκαλύφθηκε και το κοινό στο Twitter έχει νεύρα

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Το μεγάλο μυστικό του Δημήτρη μόλις αποκαλύφθηκε και το κοινό στο Twitter έχει νεύρα

Και άλλη οικειοθελής αποχώρηση με την Τατιάνα να βγαίνει εκτός κουζίνας. Μπαίνει στο παιχνίδι ο Χριστόφορος για να ξαναφέρει λίγο από το χιούμορ του στο παιχνίδι, όπου ήδη ξεκίνησαν και αναμένονται και άλλες μεγάλες κόντρες. 

Η Τατιάνα έκανε την έκπληξη και έφυγε οικειοθελώς, την ίδια στιγμή που ο Στέφανος ήταν ο μεγάλος χαμένος στην δοκιμασία με τους τρείς προτεινόμενους παίκτες και έφυγε και εκείνος από το Masterchef. Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του Χριστόφορου, ενώ ο Δημήτρης δεν σταμάτησε να εκνευρίζει αφόρητα τους συμπαίκτες του και το κοινό, ενώ το μεγάλο του μυστικό αποκαλύφθηκε. Είναι ο δεύτερος πιο αντιπαθής παίκτης μετά τον Γρηγόρη, αλλά ακόμη είναι δυνατός μαγειρικά και δεν θα κάνει το χατήρι αρκετών τηλεθεατών για να βγει εκτός. Σήμερα αναμένονται νέες κόντρες στην κουζίνα του διαγωνισμού.


https://www.instagram.com/tv/CaSmtkqsIQz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπου φύγει φύγει

Νοστάλγησε την οικογένειά της, την κόρη της και αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι η Τατιάνα. Για φέτος αυτή είναι η δεύτερη παρόμοια αποχώρηση μετά από εκείνη του Στάθη. Κάτι τέτοιο δεν το έχουμε ξαναδεί να συμβαίνει στο Masterchef. Aυτή ήταν μία δυσάρεστη έκπληξη που φέρνει μία ευχάριστη. Γιατί όπως ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα επιστρέψει ο παίκτης που είχε φύγει πριν από εκείνη. Δεν είπε το όνομά του, αλλά αυτός είναι ο Χριστόφορος και η είδηση έφερε πολλά χαμόγελα στο κοινό, γιατί ήταν μέχρι στιγμής ο πιο αγαπητός και ο πιο αισιόδοξος παίκτης. Ανάμεσα σε όλα, είχαμε και διπλά γενέθλια. Πάνος Ιωαννίδης και Ελπίδα. Κανείς πάντως δεν έσβησε κεράκια.



Οι κριτές δεν ήξεραν τι να πρωτοσχολιάσουν με τον Γιώργο, την Αναστασία και τον Στέφανο που αγωνίστηκαν στην διαδικασία αποχώρησης. Οι προσπάθειες τους στην αντιγραφή πιάτου ήταν κάκιστες και οι δικαιολογίες περίσσευαν για το άγχος τους και τις αστοχίες τους. Όσο ευγενικά και αν τους έκαναν παρατήρηση οι τρείς κριτές, ήταν κάθετοι για το πολύ χαμηλό επίπεδο της προσπάθειάς τους. Ο Στέφανος ήταν εκείνος που είδε την πόρτα της εξόδου, με τον Γιώργο να την γλιτώνει στο παρά πέντε, ενώ έκπληξη προκάλεσε η παραμονή της Αναστασίας με ένα πιάτο από το οποίο έλειπαν αρκετές παρασκευές. Την ώρα που επέστρεψαν στο σπίτι Αναστασία και Γιώργος, ο Δημήτρης ξανά με το προκλητικό του σχόλιο άναψε φωτιές. Σημείωνε τις εξελίξεις στο γνωστό του τεφτέρι που το έχει ως ημερολόγιο της στρατηγικής του. Όλοι απορούν τι επιτέλους σημειώνει και το κοινό στο Twitter, «πάγωσε» την εικόνα και επιτέλους αποκάλυψε το μυστικό του. Σημείωνει αριθμούς αποχώρησης δίπλα από τα ονόματα. Μα, πραγματικά τι νόημα έχει όλο αυτό; Ρωτάνε και ρωτάμε και εμείς με την σειρά μας.

dimitris3

Και αφού είπαμε για νεύρα, απόψε προβλέπονται πολλά. Οι 20 χωρίζονται ξανά σε δύο ομάδες. Με ανταλλαγή μάλιστα παικτών μεταξύ τους. Ο Δημήτρης πρωταγωνιστεί και πάλι με τα σχόλιά του και κάνει επίθεση στη Φανή. Ενδιάμεσα έχουμε και μαγειρική. Ευτυχώς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef: Ο Γρηγόρης μοίρασε προσβολές και το Twitter του ζητά να αποχωρήσει

Διπλή αποχώρηση από το MasterChef 2022 με το καλημέρα: Έτσι αντέδρασε το Twitter (photos)

MasterChef: Θα επιστρέψει στο παιχνίδι ο Χριστόφορος; - Το κοινό στο Twitter τον ζητά...πίσω