Η τακτική που ακολουθεί η Hilary Duff με τα παιδιά της εξόργισε τους θαυμαστές της

Ιωάννα Τζανή
Η τακτική που ακολουθεί η Hilary Duff με τα παιδιά της εξόργισε τους θαυμαστές της

Η απάντηση της Hilary Duff στα αρνητικά σχόλια.

Τη δική της απάντηση έδωσε η Hilary Duff σε όλους όσοι επέκριναν την ίδια και τον σύζυγό της, Matthew Koma, επειδή... φαινομενικά επέτρεψαν στην 3χρονη κόρη τους, Banks, να είναι στο αυτοκίνητο χωρίς το ειδικό καθισματάκι.

«Δεν είναι σαν να οδηγώ στο 405 με τα παιδιά μου στο πίσω κάθισμα χωρίς παιδικό καθισματάκι αυτοκινήτου», είπε σε συνέντευξή της στο Romper που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη (23/2).

HILARY DUFF GENNISE

Hilary Duff: Έγινε μαμά για τρίτη φορά και δε φαντάζεσαι πώς επέλεξε να γεννήσει (photo)

Η απάντηση της Hilary Duff στα αρνητικά σχόλια

Η 34χρονη ηθοποιός σημείωσε ότι τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε σχετικά με το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram, όπου η 3 ετών κόρη της κάθεται στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, δεν είχαν «καμία λογική» και ότι «δε γνώριζαν καν πού τραβήχτηκε».


https://www.instagram.com/p/CYQgNTlr6c5

«Μου λες ότι δεν έχεις βάλει ποτέ τα παιδιά σου στο πίσω κάθισμα για να οδηγήσεις στο τετράγωνο του σπιτιού σου; Καλή χρονιά να έχετε», είπε η Hilary Duff.

Στο βίντεο, η Banks φαινόταν να βρίσκεται δίπλα στη νονά της, Molly Bernard, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου χωρίς να φορά ζώνη ασφαλείας ή να κάθεται σε κάθισμα αυτοκινήτου.

Μετά τη διαμάχη, η Bernard κράτησε το βίντεο στο προφίλ της, αλλά απενεργοποίησε τα σχόλια.

Στην Καλιφόρνια, όπου διαμένει η Hilary Duff με την οικογένειά της, ο νόμος ορίζει ότι τα παιδιά κάτω των 8 ετών πρέπει να φορούν ζώνη ασφαλείας ακόμα και στο πίσω κάθισμα, ή να κάθονται στο ειδικό κάθισμα.



Ένας από τους θαυμαστές του ζευγαριού έγραψε: «Σας αγαπώ όλους, αλλά η Banks που δεν είναι σε κάθισμα αυτοκινήτου, μου ραγίζει την καρδιά του».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Εκτός και αν τρέχετε να διαφύγετε από μια πυρκαγιά ή κάποια άλλη έκτακτη ανάγκη/καταστροφή, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος για ένα μικρό παιδί να βρίσκεται σε ένα αυτοκίνητο όπως αυτό».

Η Hilary Duff και ο Matthew Koma παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2019 και είναιεπίσης αποκτήσει την 10 μηνών κόρη τους, Mae. Η ηθοποιός είναι επίσης μαμά του 9χρονου Luca που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Mike Comrie.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

6 μυστικά διατροφής στα οποία ορκίζεται η Hilary Duff

Η Hilary Duff μοιράζεται μια φωτογραφία της κόρης της μία εβδομάδα μετά την γέννα