Η φιλανθρωπική δράση της Σοφίας Καρβέλα και το μήνυμά της στο Instagram

Η φιλανθρωπική δράση της Σοφίας Καρβέλα και το μήνυμά της στο Instagram

Η Σοφία Καρβέλα συμμετείχε ως εθελόντρια σε φιλανθρωπική δράση στη Νέα Υόρκη δείχνοντας μια διαφορετική πλευρά του εαυτού της.

Την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού της αποκάλυψε η Σοφία Καρβέλα σήμερα δημοσιεύοντας στο Instagram της μερικές φωτογραφίες από φιλανθρωπική ενέργεια στην οποία συμμετείχε.

H Σοφία στάθηκε στο πλευρό ανθρώπων που είχαν ανάγκη και δεν δίστασε να εκφράσει το πόσο ευγνώμων νιώθει για αυτήν την προσφορά.

sofia karvela anna vissi sxolio

Η Σοφία Καρβέλα μοιράστηκε μία άγνωστη πληροφορία για τη ζωή της - Το τρυφερό σχόλιο της Άννας Βίσση

Η ενέργεια και το συγκινητικό post της Σοφίας Καρβέλα

«Νιώθω κάτι παραπάνω από ευγνώμων που πέρασα αυτό το όμορφο πρωινό με φίλους και γείτονες. Εδώ είναι τα στατιστικά από τη 2ωρη παρουσία μας στο Chelsea. 65 πίτες Champion Pizza (περίπου 520 μερίδες), 225 φλιτζάνια καφέ, 487 φλιτζάνια ζεστή σοκολάτα, 325 ζευγάρια κάλτσες, 325 Μάσκες PPE, 312 σετ εσωρούχων, 97 άνθρωποι να προσεύχονται, 18 επισκέψεις Life Care (συσκέψεις μία προς μία για να δουν πώς θα βελτιώσουν τη ζωή τους οι άνθρωποι), 12 επισκέπτες από τις σημερινές συσκέψεις Life Care Visits συναντήθηκαν με τους αρμόδιους της κοινότητας, 8 κουρέματα επιτόπου. Ελάτε μαζί μας για την επόμενη δράση», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Σοφία Καρβέλα.


https://www.instagram.com/p/CanqyXjuykI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα δημοσίευσε 3 φωτογραφίες από τη μέρα προσφοράς με την ίδια να φαίνεται να μοιράζει μάσκες στον κόσμο που τις είχε ανάγκη.

Το διαζύγιο της Σοφίας Καρβέλα και η επανασύνδεση

Στις 30 Ιανουαρίου η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε ένα post στο Instagram με ευχές για τον μπαμπά των παιδιών της, Θανάση Πανουργιά. Μέσα στο post αποκάλυψε ότι οι δυο τους έχουν πάρει διαζύγιο γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είναι τα γενέθλια αυτού του άντρα. Δεν έχει λογαριασμό στο Instagram, αλλά γνωρίζει πάντα τι δεν φορούν η Ιζαμπέλα Γκουλάρτ και η Ελιζαμπέτα Κανάλις, οπότε μπορεί να δει και αυτό. Τον γνώρισα όταν ήμασταν 19 χρόνων και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Για εμένα. Έπειτα το έβαλε σκοπό να με αφήσει έγκυο. Εις διπλούν. Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ό,τι σύζυγος και με κάποιον τρόπο το γνώριζε. Είναι το μόνο άτομο που μπορεί να με κάνει να μείνω παντρεμένη μαζί του (αφού χωρίσαμε…). Είναι ένας τέτοιος τύπος. Και είναι ο τύπος μου. Χρόνια Πολλά. Σε αγαπώ».


https://www.instagram.com/p/CZW4_Bzu084/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λίγες μέρες αργότερα, ωστόσο, ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ!, Νίκος Γεωργιάδης, αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα!», ότι η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς είναι και πάλι ζευγάρι… μετά το διαζύγιο.



Photos: @thesofiakarvela

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ