Η Άννα Βίσση έκανε ένα epic σχόλιο μόλις είδε την κόρη της να κάνει αυτό...

Η Άννα Βίσση έκανε ένα epic σχόλιο μόλις είδε την κόρη της να κάνει αυτό...
Η Σοφία Καρβέλα ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες, αλλά δεν υπολόγισε το «άγρυπνο μάτι του φρουρού». 

Η Σοφία Καρβέλα είναι ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ, τόσο που πολλές φορές αυτοτρολάρεται ακόμα και δημόσια. Στον λογαριασμό της στο Instagram, που αυτήν τη στιγμή ξεπερνά τους 96 χιλιάδες followers, ανεβάζει πολύ τακτικά υλικό -φωτογραφίες και βίντεο- από την καθημερινότητά της με τα παιδιά ή και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Ενίοτε, η Καρβέλα μοιράζεται και στιγμές με τη μαμά της, Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια λατρεύει την κόρη της και οι συνομιλίες που έχουν είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικές για το κοινό που τις παρακολουθεί. Γιατί προφανώς και τις παρακολουθεί.



Η φωτογραφία της Καρβέλα που έκανε τη Βίσση να σχολιάσει

Αν και μαμά και κόρη φαίνεται να έχουν εξαιρετικές σχέσεις, η Βίσση δε σχολιάζει σε κάθε φωτογραφία της Καρβέλα. Οπότε, εκ των πραγμάτων, όποτε αυτό συμβαίνει, οι χρήστες του Instagram δίνουν λίγο μεγαλύτερη προσοχή. Και αυτό ακριβώς συνέβη και σε μία από τις πρόσφατες φωτογραφίες της.

sofia karvela anna vissi sxolio

@thesofiakarvela

Η Καρβέλα, λοιπόν, δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες για την «Ελληνική βραδιά» που διοργάνωσε με φίλους της. Σε μία από αυτές, ποζάρει η ίδια μόνη της στον φακό τρώγοντας ένα μπιφτέκι. Η Βίσση εντόπισε το θέαμα και γρήγορα έκανε το πιο επικό σχόλιο στην κόρη της: «Η μάσα με το μπιφτέκι με ξεπερνάει».

sofia karvela anna vissi sxolio2

Η επίσκεψη της Καρβέλα στην Ελλάδα

Το καλοκαίρι του 2021, η Σοφία Καρβέλα επισκέφτηκε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές, μία συνήθεια που επιλέγει εδώ και χρόνια. Καθώς η μαμά της ήταν εδώ, φυσικά και έσπευσε να τη δει αλλά και απαθανατίστηκαν μαζί, δημοσιεύοντας στη συνέχεια τη φωτογραφία στο Instagram.

sofia karvela anna vissi sxolio4
sofia karvela anna vissi sxolio3

Λίγο πριν, Βίσση, Καρβέλα και Νίκος (ο γιος της Καρβέλα) απολάμβαναν τα μπάνια τους και την αντάμωσή τους μετά από καιρό.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις όλες τις φωτογραφίες που περιλάμβανε η πρόσφατη ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Σοφία Καρβέλα μοιράστηκε μία άγνωστη πληροφορία για τη ζωή της - Το τρυφερό σχόλιο της Άννας Βίσση

Σοφία Καρβέλα-Θανάσης Πανουργιάς: Ξανά μαζί μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

Σοφία Καρβέλα: Το μήνυμα για τα γενέθλια του Θανάση Πανουργιά και η αναφορά στο διαζύγιο