Η Κατερίνα Παπουτσάκη εμφανίστηκε με σπασμένο χέρι και οι συνάδελφοί της ήδη της έβγαλαν παρατσούκλι

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εμφανίστηκε με σπασμένο χέρι και οι συνάδελφοί της ήδη της έβγαλαν παρατσούκλι
Την περασμένη Κυριακή, η ηθοποιός πήγε στα επείγοντα μετά από πτώση της και τώρα την τρολάρουν για το δεμένο χέρι της.

Ήταν πριν μερικές ημέρες όταν η Κατερίνα Παπουτσάκη ενημέρωσε το κοινό της στο Instagram πως αναγκάστηκε να πάει στα επείγοντα. Η 43χρονη ηθοποιός, χωρίς να αποκαλύψει ιδιαίτερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο συνέβη το ατύχημα, ενημέρωσε τους followers της πως έπεσε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το χέρι της.

Παρά το ότι έκανε τη διήγηση με ιδιαίτερη ηρεμία, η Παπουτσάκη αναμενόμενα μοιράστηκε τον φόβο της για την παράσταση στην οποία παίζει και για το κατά πόσο θα προλάβαινε να μεταβεί στο θέατρο για να μην απογοητεύσει τους θεατές. «Στα επείγοντα, έχω χτυπήσει το χέρι μου και έχω έρθει εδώ για να με δει ο γιατρός. Έπεσα ο μπούφος και έχω λίγο άγχος για το αν θα προλάβω και αν θα είμαι ok για την παράσταση», ακούστηκε να λέει στο βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της.



Η φωτογραφία της Κατερίνας Παπουτσάκη με σπασμένο χέρι και το παρατσούκλι του συνάδελφού της

Αφότου ανήμερα του ατυχήματος έκανε ένα story με το δεμένο χέρι της σχολιάζοντας πως το έχει σπάσει, μερικές μέρες μετά, ένας συνάδελφός της από την παράσταση «Η Αυλή των Θαυμάτων», ο Γιώργος Τσιαντούλας, αποφάσισε να τρολάρει την ηθοποιό για την κατάστασή της, όπως αρκετοί φίλοι συνηθίζουν να κάνουν.

katerina papoutsaki spasmeno xeri

Ο ηθοποιός τράβηξε φωτογραφία την Παπουτσάκη, η οποία περιφερόταν με το δεμένο – σπασμένο χέρι της, την έκανε story και έγραψε πάνω στη φωτογραφία: «Σακατερίνα Παπουτσάκη», το παρατσούκλι που της έβγαλε. Έπειτα, η ηθοποιός έκανε repost τη χιουμοριστική λήψη του συνάδελφού της, σχολιάζοντας πως «κλαίει» από τα γέλια.

Σαφέστατα όλο αυτό συνέβη στα πλαίσια της καλής σχέσης που έχουν οι δύο ηθοποιοί μεταξύ τους. Για την ακρίβεια, δε είναι να σου κάνει και κάποια εντύπωση, αφού οι περισσότεροι έχουμε βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις στις παρέες μας. Ειδικά με παρατσούκλια. Το θέμα είναι να τα αντιμετωπίζεις με χιούμορ, όπως ακριβώς συνέβη εδώ με την Παπουτσάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στα επείγοντα η Κατερίνα Παπουτσάκη - Το ατύχημα και η φωτογραφία από το νοσοκομείο

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η αποκάλυψη για τον γάμο με τον Παναγιώτη και το μυστικό της ευτυχίας τους

Κατερίνα Παπουτσάκη και Αθηνά Οικονομάκου ευχήθηκαν δημόσια στους «Μάξιμους» της καρδιάς τους