Η Αθηνά Οικονομάκου στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και η τρυφερή ανάρτηση για τον γιο της

Η Αθηνά Οικονομάκου στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και η τρυφερή ανάρτηση για τον γιο της

Η επιστροφή της στην τηλεόραση και το αποκριάτικο πάρτι με το γιο της Μάξιμο. 

Η ηθοποιός κάνει δύο τρυφερές αναρτήσεις με τα παιδιά της και είναι έτοιμη για αποκριάτικο πάρτι. Αλλά και για την επιστροφή της στην τηλεόραση, αυτή τη φορά σε έναν διαφορετικό ρόλο. Πιο μουσικό και λιγότερο υποκριτικό. Η Αθηνά Οικονομάκου στο πλευρό του Σάκη Ρουβά σε ρόλο έκπληξη.


https://www.instagram.com/p/Carc7pBNt8D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με τον μικρό της μαύρο πάνθηρα

Ο 4χρονος γιος της Μάξιμος είχε αποκριάτικη διάθεση - όπως όλα τα παιδιά αυτή την εποχή - και ντυμένος ως μαύρος πάνθηρας ποζάρει στο φακό της Αθηνάς Οικονομάκου, η oποία περήφανη καμαρώνει για την μεταμφίεση του χαρακτηρίζοντάς τον, σούπερ ήρωα. Αλλά στη ζωή της υπάρχει και μία ακόμη μικρή ηρωίδα η 8 μηνών κόρη της Σιέννα με την οποία επίσης κάνει μία τρυφερή ανάρτηση κρατώντας τη στην αγκαλιά της με φόντο το λιμάνι του Γυθείου, όπου και εκείνη στην ηλικία της μεγάλωνε ως παιδί. Για την σχέση που έχουν μεταξύ τους τα δύο της παιδιά είχε μιλήσει σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Μέχρι τώρα τα πάνε πολύ καλά, είναι πολύ τρυφερός μαζί της ο Μάξιμος, την αγκαλιάζει, τη φιλάει, αλλά τώρα που η μικρή έχει αρχίσει λίγο και εκφράζεται και θέλει αγκαλίτσες και φιλάκια τον βλέπω λίγο πιο προβληματισμένο. Σου λέει δεν είναι κουκλάκι για πάντα, δεν θα μείνει έτσι. Οπότε φαντάζομαι πως θα αλλάξει η συνθήκη»


https://www.instagram.com/p/CarDZ3ftKBs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και ανάμεσα σε αυτές τις τρυφερές οικογενειακές στιγμές, η Αθηνά Οικονομάκου ετοιμάζεται για το νέο της επαγγελματικό βήμα που μας προκάλεσε μία μικρή έκπληξη. Δεν πρόκειται για μία ακόμη τηλεοπτική σειρά, αλλά για το «The masked singer» το νέο μουσικό show του ΣΚΑΙ. Η ηθοποιός θα βρίσκεται στο πλευρό του Σάκη Ρουβά που θα είναι ο παρουσιαστής, ως μέλος της κριτικής επιτροπής, μαζί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδη, τον Θοδωρή Μαραντίνη και τον Νίκο Μουτσινά. Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή Happy Day.



Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, η τελική επικύρωση και η υπογραφή του συμβολαίου με την ηθοποιό και την εταιρεία παραγωγής θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες. 'Οσο για το show, θα το δούμε στους δέκτες μας από τις αρχές Απριλίου. Είναι ένα ιδιαίτερο και πολύ φιλόδοξο project, το τρίτο κατά σειρά μουσικό την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αθηνά Οικονομάκου: Όλες οι λεπτομέρειες για την αλλαγή των μαλλιών της από τον Νικόλα Βιλλιώτη

Η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε στην αγαπημένη της συνήθεια μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τη μητρότητα και η αλλαγή από το πρώτο στο δεύτερο παιδί είναι μεγάλη