Η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε στην αγαπημένη της συνήθεια μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη

Ιωάννα Τζανή
Η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε στην αγαπημένη της συνήθεια μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη

Το εντυπωσιακό post της ηθοποιού.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο γυμνασμένα και καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz, το οποίο παρά το γεγονός ότι έχει περάσει δύο εγκυμοσύνες, επανέρχεται πάντα και μάλλον... χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια στα φυσιολογικά του (μήπως να αρχίσουμε να ζηλεύουμε;).

Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, η ηθοποιός είχε σταματήσει την αγαπημένη της δραστηριότητα, που δεν είναι άλλη από την aerial yoga. Ωστόσο, τώρα έκανε δυναμικό comeback και είναι τόσο ενθουσιασμένη με αυτό, που θέλησε να το μοιραστεί με τους followers της στο Instagram.

athinao1konomakou githeio

Αθηνά Οικονομάκου: Η οικογενειάκη επιστροφή στο Γύθειο και η απίθανη πόζα με την κόρη της (photos)

Η γλυκιά μανούλα δύο παιδιών ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις οικογενειάκες της υποχρεώσεις και επισκέφθηκε το στούντιο yoga, αποφασισμένη να βάλει ξανά στην καθημερινότητά της αυτό το είδος γυμναστικής που τόσο αγαπά.



«Επιστροφές-καταστροφές» για την Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία όπου είναι κρεμασμένη από τα ειδικά πανιά και εφαρμόζει μία από τις βασικές στάσεις της aerial yoga.


https://www.instagram.com/p/CaPSfn5N8H_

Στην λεζάντα της ανάρτησης, η επιχειρηματίας έγραψε: «Αυτές είναι οι λεγόμενες: επιστροφές-καταστροφές», με τους διαδικτυακούς της φίλους να της εύχονται καλή αρχή.

Η εξόρμηση στο Γύθειο και οι όμορφες οικογενειακές στιγμές

Στο αγαπημένο της Γύθειο πέρασε το Σαββατοκύριακό της (19/2) η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δύο παιδάκια τους, την 8 μηνών Σιέννα και τον 4χρονο Μάξιμο.

Η οικογένεια απόλαυσε τον ήλιο και την παραλία του Γυθείου και η Αθηνά μάς έδειξε τις μικρές εκείνες στιγμές ξεγνοιασιάς σε έναν τόπο που η ηθοποιός αγαπά πολύ.


https://www.instagram.com/p/CaKh8vVtbsX

Τις εντυπώσεις του 1 εκατομμυρίου followers της Οικονομάκου έκλεψε η εντυπωσιακή οικογενειακή φωτογραφία, αλλά και η ασπρόμαυρη πόζα της Αθηνάς με την κορούλα της.

oikonomakou oikogeneia 1

Η Αθηνά Οικονομάκου επισκέπτεται τακτικά το Γύθειο, όπου έχει αγοράσει ένα εντυπωσιακό σπίτι με την πιο όμορφη θέα της κωμόπολης, ενώ είναι και ο τόπος όπου πραγματοποιήθηκε ο πολιτικός γάμος της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στις 19/11/2017, λίγους μήνες πριν κρατήσουν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδί, Μάξιμο.

Πηγή φωτογραφιών: @athinao1konomakou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τη μητρότητα και η αλλαγή από το πρώτο στο δεύτερο παιδί είναι μεγάλη

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε το μανικιούρ που κολακεύει κάθε γυναίκα