Ένα αστέρι γεννιέται με την υπογραφή του Clint Eastwood

Ένα αστέρι γεννιέται με την υπογραφή του Clint Eastwood

Ο νέος ρόλος πρόκληση για τη Beyonce στο remake του γνωστού μιούζικαλ με την Barbra Streisand.

Ένα remake του μιούζικαλ «A Star is Born» του 1967 με πρωταγωνιστές τους Barbra Streisand και Kris Kristofferson αποτελεί το επόμενο κινηματογραφικό βήμα της Beyonce. Την παραγωγή της ταινίας ανέλαβε η Warner Brothers καθως και ο παραγώγος της πρώτης ταίνιας John Peters ενώ η σκηνοθεσία φέρει την υπογραφή του Clint Eastwood.

Το συγκεκριμενό μιούζικαλ αποτελεί εδώ και καιρό ένα από τα πιο μεγαλεπίβολα σχέδια της Warner Brothers και το καστ μέχρι στιγμής ακούγεται εντυπωσιακό καθώς πέρα από την Beyonce για τον αντίστοιχο ανδρικό πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν πέσει στο τραπέζι τα ονόματα των Will Smith, Eddy Murphy και Robert Downey Junior. Μάλιστα η επίλογή του Clint Eastwood μοιάζει τώρα ακόμα πιο ιδανική καθώς ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης επιβραβεύθηκε πρόσφατα για τη δημιουργία της μουσικής στην ταινία του «Changeling» με μια υποψηφιότητα στα Όσκαρ.

Οι παραγωγοί της ταινίας «A Star is Born» δηλώνουν κατενθουσιασμένοι για το νέο εγχείρημά τους ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το ερχόμενο φθινόπωρο.