Αλίνα Καμπάεβα: Η δημοφιλής αθλήτρια είναι η κρυφή ερωμένη του Πούτιν και κρύβεται στην Ελβετία;

Αλίνα Καμπάεβα: Η δημοφιλής αθλήτρια είναι η κρυφή ερωμένη του Πούτιν και κρύβεται στην Ελβετία;

Η χρυσή Ολυμπιονίκης, η βουλευτής και η ζωή μπροστά και πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Η 38χρονη σήμερα Αλίνα Καμπάεβα είναι μία πολύ ισχυρή γυναίκα στη Ρωσία και αρκετά γνωστή, καθώς είναι χρυσή Ολυμπιονίκης στη ρυθμική γυμναστική. Είναι όμως και μία γυναίκα που ζει στη σκιά του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος ποτέ δεν επιβεβαίωσε δημόσια τη σχέση τους, αλλά ούτε και ότι έχουν αποκτήσει μαζί 4 παιδιά. Μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ο Πούτιν θέλησε να διασφαλίσει την Καμπάεβα και να τη στείλει με ισχυρή προστασία στο ιδιωτικό και καλά προστατευμένο του σαλέ στην Ελβετία σύμφωνα με όσα γράφει η Page Six.


https://www.instagram.com/p/CaxcaTLM-th/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποια είναι η Αλίνα;

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα, είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στη ρυθμική γυμναστική έχοντας ήδη διαγράψει μία λαμπρή πορεία στο άθλημα με παγκόσμιες και πανευρωπαιϊκές διακρίσεις. Η πανέμορφη Αλίνα με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν της Ρωσίας, αποφάσισε να αποσυρθεί ένα χρόνο μετά αφού είχε ήδη μία δεκαετία λαμπρής καριέρας και ασχολήθηκε για λίγο με το modeling. Ήταν διάσημη στη Ρωσία και για αυτό το λόγο το κόμμα του Πούτιν, της έκανε την πρόταση να κατέβει ως υποψήφια βουλευτής με την Ενωμένη Ρωσία. Kατάφερε να εκλεγεί και στη συνέχεια ανάλαβε και διευθύντρια ενός κρατικού οργανισμού media. Εκτός από ένα στιγμιότυπο σε δημόσια εκδήλωση όπου εκείνος χαμογελά και την ακουμπά τρυφερά στον ώμο, δεν υπάρχει καμία άλλη που να επιβεβαιώνει τη σχέση τους.



Κανείς δεν έχει τολμήσει στη Ρωσία να μιλήσει δημόσια για σχέση, εκτός από μιά εφημερίδα, την «Moskovsky Korrespondent». Το Κρεμλίνο το διέψευσε και ξέρετε τι συνέβη μετά; Η εφημερίδα έκλεισε! Ο Πούτιν από το 2014, μετά το διαζύγιό του από την επί 30 χρόνια συζυγό του Λουντμίλα, με την οποία είχε αποκτήσει δύο κόρες, δεν μίλησε ποτέ για την ιδιωτική του ζωή. Κάποια στιγμή φέρεται να είπε πως είναι ερωτευμένος, αλλά ούτε είπε με ποια, ούτε φυσικά έδωσε λεπτομέρειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολένα Ζελένσκα: Η δημοφιλής πρώτη κυρία της Ουκρανίας είναι και στην πρώτη γραμμή του πολέμου