Η Δανάη Παππά «πέταξε» με τον σύντροφό της για Ρίο ντε Τζανέιρο – Το φαντασμαγορικό πάρτι

Το βράδυ της Πέμπτης (10/3) σύσσωμο το καστ του «Σασμού» γιόρτασε τα γενέθλια του Λάμπρου Λάζαρη σε ένα πάρτι που διοργάνωσε η αγαπημένη του, Δανάη Παππά.

Ένα φαντασμαγορικό πάρτι με χορεύτριες που θύμιζαν το Καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο διοργάνωσε η Δανάη Παππά για τα γενέθλια του συντρόφου της, Λάμπρου Λάζαρη. Το πάρτι πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (10/3) στο κέντρο της Αθήνας στο καφέ μπαρ που διατηρεί ο Λάμπρος Λάζαρης με πολλούς γνωστούς φίλους του ζευγαριού να δίνουν το παρών. Σύσσωμο το καστ του Σασμού, αλλά και η νέα κολλητή φίλη της Δανάης Παππά, η Κατερίνα Καινούργιου, βρέθηκαν στο πάρτι και ευχήθηκαν στον Λάμπρο Λάζαρη.

O oίκος Gucci έβαλε τη Δανάη Παππά στη βιτρίνα και εκείνη τρολάρει την Κατερίνα Καινούργιου

Πολύς χορός και ατέλειωτο πάρτι για τα γενέθλια του Λάμπρου Λάζαρη

Η Δανάη Παππά διοργάνωσε το φαντασμαγορικό πάρτι για τα γενέθλια του αγαπημένου της Λάμπρου Λάζαρη με το θέμα – όπως θα δεις και στα βίντεο- να παραπέμπει στο καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο Λάμπρος χόρεψε και διασκέδασε ανάμεσα στις χορεύτριες με τη Δανάη Παππά να τον απαθανατίζει και να χαίρεται με τη χαρά του.



Στο πάρτι παρευρέθηκαν, όπως ήταν αναμενόμενο, και πολλοί και καλοί φίλοι του ζευγαριού. Φυσικά, σύσσωμο το καστ του Σασμού, όπου και συμμετέχει η Δανάη Παππά, ήταν εκεί. Η Ευγενία Σαμαρά, η Βέρα Μακρομαρίδου με τον σύντροφό της και επίσης ηθοποιό, Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου, η Σάντυ Χατζηιωάννου (aka Τζένη από τον Σασμό), ο Θανάσης Πατριαρχέας με τη σύζυγό του, Βίβιαν, αλλά και ο τηλεοπτικός Πετρής, ο Κώστας Νικούλι, με τη σύντροφό του βρέθηκαν στο πάρτι για να γιορτάσουν τον Λάμπρο Λάζαρη.



Φυσικά, από τα γενέθλια του Λάμπρου Λάζαρη δεν ήταν δυνατόν να λείπει και η νέα κολλητή φίλη της Δανάης Παππά, η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του ALPHA έδωσε το παρών στο πάρτι για να ευχηθεί στον καλό της φίλο.

Το πρόσφατο ταξίδι Παππά, Λάζαρη, Καινούργιου στην Ιταλία

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει αναπτύξει μια πολύ στενή φιλία με τη Δανάη Παππά το τελευταίο διάστημα και άρα και με τον σύντροφο της ηθοποιού, Λάμπρο Λάζαρη. Ας μην ξεχνάμε πως δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια περνάει τα Σαββατόβραδα στο μπαρ που διατηρεί ο Λάμπρος Λάζαρης και απολαμβάνει το ποτό της με τη Δανάη Παππά, αλλά και πως οι τρεις τους πρόσφατα έκαναν κι ένα υπέροχο ταξίδι μαζί στην Ιταλία.



Το ζευγάρι με την Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψαν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην Ιταλία, επισκέφθηκαν την Τοσκάνη και γεύτηκαν τα ωραιότερα κρασιά της περιοχής, ενώ γέμισαν τις μπαταρίες τους για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης