Η εξομολόγηση της Δανάης Παππά για την προσωπική της ζωή: «Πεθαίνω για αγκαλιές»

Πατούλια Κατερίνα
Η εξομολόγηση της Δανάης Παππά για την προσωπική της ζωή: «Πεθαίνω για αγκαλιές»

Η Δανάη Παππά μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πιο δύσκολη στιγμή στον Σασμό και για την προσωπική της ζωή.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Δανάη Παππά, η οποία μίλησε όπως ήταν φυσικό για τον ρόλο της Θοδώρας στον Σασμό αλλά και για την προσωπική της ζωή στο πλευρό του Λάμπρου Λάζαρη.

Για τον ρόλο της Θοδώρας, η Δανάη εξήγησε πως είναι εντελώς κόντρα στον δικό της χαρακτήρα και για τον λόγο αυτό αποφάσισε πως θα ήθελε να τον δοκιμάσει:

«Η Θοδώρα είναι πολύ εγωίστρια, πολύ κακομαθημένη, τα θέλει όλα δικά της. Πάντα καταφέρνει αυτό που θέλει, επειδή κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Μου έχει τύχει αυτή η τοξικότητα στη ζωή και είναι σα να σου τραβάει όλη την ενέργεια. Είμαι πολύ προσεκτική με τέτοια άτομα, προσπαθώ να τα βγάζω από τη ζωή μου», τόνισε η Παππά, εξηγώντας παράλληλα πως η ίδια δεν γνωρίζει αν θα βρίσκεται και την επόμενη χρονιά στον Σασμό αλλά θεωρεί πως η εγκυμοσύνη της Θοδώρας την οποία και υποδύεται, ίσως τη βοηθήσει να γίνει λίγο καλύτερος άνθρωπος.


https://www.instagram.com/p/CahnE57N4wq

Ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι για τη Δανάη Παππά και τον σύντροφό της με παρέα-έκπληξη από τον Σασμό

Η δύσκολη σκηνή στον Σασμό:

«Όταν διάβασα το σενάριο το οποίο έλεγε ότι η Θεοδώρα μένει και βγάζει μια κραυγή και κλαίει, είπα Χριστέ μου, πώς θα γίνει αυτό το πράγμα; Είναι ένας γάμος, θα έχει πάρα πολύ κόσμο από κάτω, τι θα κάνω; Το σκεφτόμουν από τότε που πήρα το σενάριο. Προσπαθούσα να πάρω έμπνευση από κάπου. Εκείνη την μέρα που έπρεπε να γίνει αυτή η σκηνή, είπα όχι, θα κάνεις όντως σαν να το έμαθες εκείνη την στιγμή. Δεν έχεις το σενάριο, δεν ξέρεις τίποτα, ότι μου βγει. Αυτό έγινε», δήλωσε η Δανάη Παππά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η σταθερότητα στην προσωπική της ζωή:



Η Παππά που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο πλευρό του επιχειρηματία Λάμπρου Λάζαρη, εξήγησε πως εφόσον η σχέση της είναι σταθερή, δεν φοβάται να μιλήσει γι΄αυτή και να δείξει στιγμές από την καθημερινότητά της και στα social media:

«Σίγουρα η προσωπική ζωή, η σταθερότητα, βοηθάει και στα επαγγελματικά. Πεθαίνω για αγκαλιές, είμαι της συντροφικότητας», εξήγησε η Δανάη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι για τη Δανάη Παππά και τον σύντροφό της με παρέα-έκπληξη από τον Σασμό

Η Δανάη Παππά στο Queen.gr αποκαλύπτει τη ζωή της

Η Δανάη Παππά γιόρτασε την...εγκυμοσύνη της με την οικογένειά της από τον Σασμό