Η Κατερίνα Καινούργιου με τη Δανάη Παππά πήγαν για ένα κρασί στην Τοσκάνη

Η Κατερίνα Καινούργιου με τη Δανάη Παππά πήγαν για ένα κρασί στην Τοσκάνη

Η παρουσιάστρια και η ηθοποιός βρέθηκαν στην Ιταλία!

Μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, η Κατερίνα Καινούργιου έχει έρθει πολύ κοντά με την ηθοποιό Δανάη Παππά. Οι δύο γυναίκες γνωρίζονταν από πριν αλλά πλέον έχουν αναπτύξει μια τρυφερή φιλία, η οποία οδήγησε και σε ένα ταξίδι- αστραπή στο εξωτερικό.

Το ταξίδι στην Τοσκάνη

Η Κατερίνα μαζί με τη Δανάη πόζαραν μάλιστα μαζί από την Τοσκάνη στην οποία κατέληξαν για ένα κρασί όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά στο κοινό ποστ με τις φωτογραφίες τους. Ο Λάμπρος Λάζαρης, ο αγαπημένος της Θοδώρας του Σασμού ήταν εκείνος που τράβηξε τις φωτογραφίες και δεν γνωρίζουμε αν μαζί με το ζευγάρι και την Κατερίνα Καινούργιου ήταν κι άλλα άτομα στην παρέα που ταξίδεψε μέχρι τη Φλωρεντία και την Τοσκάνη.


https://www.instagram.com/p/CauZWD7obj7

Η Καινούργιου άλλωστε βρέθηκε μαζί με την Δανάη και στη Γιορτή των Ερωτευμένων ενώ κάνουν συχνές κοινές βραδινές εμφανίσεις.

«Ήρθαμε για το κρασί, μείναμε για την θέα! with my girl @danouuz», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Αυτό είναι το δεύτερο ταξίδι της Κατερίνας Καινούργιου στην Ευρώπη μετά τον χωρισμό της, μιας και στα μέσα Νοεμβρίου ταξίδεψε με τις κολλητές της ως το Παρίσι.

Σου θυμίζουμε πως η παρουσιάστρια είχε βρεθεί στην Ιταλία ξανά το καλοκαίρι του 2021, σε μια εκδρομή με τον Φίλιππο Τσακρίδη στο μαγευτικό Capri. Δες φωτογραφίες του ταξιδιού- αστραπή παρακάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η θλίψη της Καινούργιου για τον χωρισμό τάραξε ακομα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Τι της είπε

Οριστικός ο χωρισμός για Καινούργιου - Τσαγκρίδη: Το νέο ταξίδι στο Μαϊάμι (photos)

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τι συμβαίνει όταν χωρίζει και αναφέρθηκε στον Φίλιππο Τσαγκρίδη