O oίκος Gucci έβαλε τη Δανάη Παππά στη βιτρίνα και εκείνη τρολάρει την Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Μπούσιου
O oίκος Gucci έβαλε τη Δανάη Παππά στη βιτρίνα και εκείνη τρολάρει την Κατερίνα Καινούργιου

Οι δύο φίλες έχουν απρόοπτα στο ταξίδι τους στην Ιταλία αλλά και αρκετές πρωτόγνωρες εμπειρίες. 

Το έχετε καταλάβει ήδη από καιρό όσοι και όσες τις ακολουθείτε στα social media πως είναι πια φίλες κολλητές εδώ και αρκετούς μήνες. Η Δανάη Παππά μάλιστα βρέθηκε στη ζωή της Κατερίνας Καινούργιου σε μία περίοδο επαναπροσδιορισμού, μετά το χωρισμό της και κατάφερε να την κάνει να χαμογελάσει ξανά. Μαζί με τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη βγαίνουν αρκετά συχνά μαζί και αυτή τη φορά, κάλεσαν την Κατερίνα για να είναι μαζί τους στο σύντομο ταξίδι τους στην Ιταλία για το τριήμερο και εκεί συνέβησαν αρκετά και ενδιαφέροντα. Απρόοπτα και χιουμοριστικά.


https://www.instagram.com/p/CauZWD7obj7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μade by Gucci

Η Δανάη Παππά και ο σύντροφός της Λάμπρος Λάζαρης, ποζάρουν όλο χαρά στη βιτρίνα του εστιατορίου του οίκου Gucci στη Φλωρεντία και αυτό είναι μεγάλη τιμή. Πρώτον, γιατί είναι δύσκολο να βρεις τραπέζι στο τιμημένο με αρκετά Michelin μαγαζί, δεύτερον γιατί το μέρος της βιτρίνας, είναι κάτι σαν vip department του γκουρμέ εστιατορίου. Όταν σχεδιάστηκε ήθελε να παντρέψει τη μόδα με την Ιταλική κουζίνα, τα δύο πολυτιμότερα στοιχεία της κουλτούρας και του πολιτισμού τους σε ένα πολύ ενδιαφέρον project.


https://www.instagram.com/p/CawwNevsCvj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Νωρίτερα οι τρείς τους μαζί με την προσθήκη μίας κολλητής φίλης της Κατερίνας Καινούργιου που είναι μαζί τους, είχαν βρεθεί στην Τοσκάνη, σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ξενοδοχεία της περιοχής που διαθέτει έναν από τους εκατοντάδες αμπελώνες της πεδιάδας. Κρασί και καλό φαγητό είναι αυτά που εκείνοι γεύτηκαν κάνοντας και μία μίνι εκδρομή στην περιοχή. Στην επιστροφή τους με τραίνο στην Φλωρεντία και ενώ η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης είχαν φορέσει τα sneakers τους για να είναι άνετοι στις βόλτες τους, η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε...υπερπαραγωγή. Φυσικά και δεν θα έχανε την ευκαιρία μια και βρισκόταν σε μία χώρα που η μόδα είναι στην κορυφή, να είναι και εκείνη κομψή και stylish, όλες τις ώρες της ημέρας. Βέβαια αυτό έδωσε και μία ωραιότατη αφορμή στη Δανάη Παππά να την τρολάρει δίχως τέλος για το look της γράφοντας το σχόλιο: «Απλή, καθημερινή».

katken3

Βέβαια η παρουσιάστρια έχει χιούμορ και αυτό ήταν κάτι που την έκανε να γελάσει πολύ και το μοιράστηκε με τη σειρά της με τους δικούς της followers. Η παρέα Παππά - Λάζαρη - Καινούργιου επιστρέφει στην Αθήνα με την τελευταία απογευματινή πτήση από Μιλάνο. Και από ότι φαίνεται αυτό, δεν θα είναι το μόνο ταξίδι που θα κάνουν μαζί. Η ηθοποιός και ο σύντροφός της που λατρεύουν τα ταξίδια, της έχουν ήδη μεταφέρει τη δική τους αγάπη και την θέλουν στην παρέα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Κατερίνα Καινούργιου με τη Δανάη Παππά πήγαν για ένα κρασί στην Τοσκάνη

Η Δανάη Παππά προτείνει το off-duty look που θα λατρέψεις

Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι πέρασε τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου - Συνάντηση με άρωμα... Σασμού