Αυστηρός μπαμπάς ο Kanye West! Το TikTok της North που τον εξόργισε και η επίπληξη στην Kim

Ιωάννα Τζανή
Αυστηρός μπαμπάς ο Kanye West! Το TikTok της North που τον εξόργισε και η επίπληξη στην Kim

Ο Kanye West δεν εγκρίνει τον τρόπο με τον οποίο η Kim Kardashian μεγαλώνει τα παιδιά τους και τον ενοχλεί που η North βάφεται και έχει TikTok.

Κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος είναι ο Kanye West από τον τρόπο που μεταχειρίζεται η πρώην σύζυγός του, Kim Kardashian, τα παιδιά τους και δε βρίσκει καθόλου cool το γεγονός ότι η 8χρονη North φοράει κραγιόν σε ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος ενοχλείται πολύ που η κόρη του συμπεριφέται έτσι στα social media, και φυσικά το έκανε απόλυτα καταννοητό στην Kim. «Τα ξαδέρφια μου μετέφεραν δύο οδηγίες στην Kim. Τους ζήτησα να πάνε να της μιλήσουν γιατί δεν ήθελα να το κάνω εγώ και να τσακωθώ μαζί της», είπε ο διάσημος ράπερ στο HollywoodUnlocked.

kim kardashian 3

H αντίδραση του Pete Davidson στις απειλές του Kanye West για τα μάτια της Kim είναι επική

Και συνέχισε:

«Υπάρχουν δύο πράγματα που είπα. Πρώτον, ότι η ασφάλεια δεν θα υπάρχει ανάμεσα σε εμένα και τα παιδιά μου, και δεύτερον, να μη φοράει η κόρη μου κραγιόν στο TikTok. Και μην έχει καθόλου TikTok αν δεν το εγκρίνω εγώ αυτό. Και το είπα αφού έγινε χωρίς να το ξέρω. Και μετά συνέβη ξανά. Οπότε νιώθω σαν να ρίχνει λάδι στη φωτιά ή να το κάνει για να με νευριάσει».



Το βίντεο στο TikTok που εξόργισε τον Kanye West

Το TikTok στο οποίο αναφέρεται ο Kanye West, είναι αυτό όπου ο North φοράει ροζ σκιά ματιών, καφέ κραγιόν και έχει βάψει κόκκινη τη μύτη της, μιμούμενη τον σκύλο του Grinch, Max.

Στο βίντεο, η 8χρονη συγχρονίζει τα χείλη της με έναν από τους μονολόγους του Grinch. Ενώ το μακιγιάζ της είναι τόσο επιτυχημένο που θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι τη βοήθησε η μαμά της, η μικρή ανέβασε επίσης ένα makeup tutorial, το οποίο αποδεικνύει ότι επιμελήθηκε μόνη της το look.

Η επίπληξη του Kanye West ήρθε αφού η πρώην σύζυγός του Kim Kardashian φέρεται να τον εμπόδισε να βλέπει τα παιδιά του και να ασχολείται με την ανατροφή τους.

Ο διάσημος ράπερ αποκάλυψε στο Hollywood Unlocked ότι όταν πήγε να πάρει τα παιδιά του από το σχολείο, «η ασφάλεια με σταμάτησε στην πύλη», ενώ μόλις τελικά κατάφερε να τα πάρει, η North ήθελε να του δείξει κάτι, αλλά τον ενημέρωσαν ότι δεν του επιτρεπόταν να μπει μέσα στο σπίτι της Kim.

Ο 44χρονος ισχυρίζεται ότι αυτό συνέβη επειδή ήταν μέσα ο σύντροφος της 41χρονης, Pete Davidson. Βέβαια, ο Kanye West βρήκε τρόπο να παρακολουθεί τα παιδιά του, καθώς αγόρασε ένα σπίτι ακριβώς απέναντι από τη βίλα όπου μένουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από πρώην σύζυγοι… γείτονες! Ο Kanye West αγόρασε σπίτι απέναντι από την Kim Kardashian

Νέο σίριαλ ανάμεσα σε Kayne West και Kim Kardashian: Εμφανίστηκε στο πάρτι της κόρης Chicago