H Κim Kardashian λύνει μέσω Instagram τις διαφορές της με τον Kanye West

Κατερίνα Μπούσιου
H Κim Kardashian λύνει μέσω Instagram τις διαφορές της με τον Kanye West

H ανταλλαγή μηνυμάτων δημόσια του πρώην ζευγαριού, δείχνει για μία ακόμη φορά πως το διαζύγιό τους δεν θα είναι τόσο...βελούδινο. 

Μετά από εβδομάδες ψυχρότητας μεταξύ τους, η Kim Kardashian και ο πρώην σύζυγός της Kanye West ή Ye όπως προτιμά ο ίδιος, αποφάσισαν μεν να χωρίσουν αλλά και να λύσουν τις διαφορές τους για την κηδεμονία των παιδιών τους μέσω των social media και συγκεκριμένα του Instagram. Αφορμή στάθηκε η αντίθεση του ράπερ στο προφίλ που έχει η κόρη τους North στο TikTok.


https://www.instagram.com/p/CZjvJM1ltU9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Kanye προκάλεσε και η Kim πέρασε στην αντεπίθεση

«Από τη στιγμή που είναι το πρώτο μου διαζύγιο, θα ήθελα να γνωρίζω τι μπορώ να κάνω για την κόρη μου που είναι στο TikTok αντίθετα από την θέλησή μου» έγραψε στο post του στο Instagram νωρίτερα το απόγευμα ο γνωστός ράπερ, έχοντας μάλιστα κάνει print screen την φωτογραφία της 8χρονης κόρης τους North από το προφίλ της. Η υπομονή της Kim εξαντλήθηκε και...αστραπιαία ήρθε η δική της απάντηση με story στο δικό της προφίλ στο Instagram.

kimkardashian post

«Η εμμονή του Kanye προκαλεί πόνο»

«Oι συνεχείς επιθέσεις του Kanye εναντίον μου, με συνεντεύξεις και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι στην πραγματικότητα πιο βλαβερές, από ότι ένας λογαριασμός της North στο TikTok. Ως κύριος γονικός πάροχος φροντίδας για τα παιδιά μας, κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, για να προστατεύσω την κόρη μας, επιτρέποντάς της να εκφράσει τη δημιουργικότητά της στο μέσο που επιθυμεί - με την επίβλεψη ενηλίκου- γιατί της φέρνει ευτυχία. Το διαζύγιο είναι αρκετά δύσκολο για τα παιδιά μας και η εμμονή του Kanye να προσπαθεί να ελέγξει και να χειραγωγήσει την κατάστασή μας τόσο αρνητικά και δημόσια, προκαλεί μόνο περαιτέρω πόνο σε όλους. Από την αρχή δεν ήθελα τίποτα άλλο παρά μια υγιή και υποστηρικτική σχέση συνεργασίας, γιατί είναι ό,τι καλύτερο για τα παιδιά μας και με στεναχωρεί που ο Kanye συνεχίζει να το κάνει αδύνατο σε κάθε βήμα. Θέλω να χειριστώ όλα τα θέματα που αφορούν τα παιδιά μας ιδιωτικά και ελπίζω ότι θα μπορέσει επιτέλους να απαντήσει στον τρίτο δικηγόρο που είχε τον τελευταίο χρόνο για να επιλύσει τυχόν προβλήματα φιλικά».



Η Kim όπως φαίνεται και από τα λόγια της, δεν σκοπεύει να συνεχίσει τη δημόσια αντιπαράθεση και πλέον οι δικηγόροι τους έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Ωστόσο αυτή η ένταση μεταξύ τους δεν προμηνύει - τουλάχιστον προς το παρόν- μία ήρεμη λύση. Γιατί λίγα λεπτά μετά ο ράπερ επανήλθε με νέα ανάρτηση που αναρωτιέται για αυτό που ανέφερε η Kim ότι είναι ο κύριος γονικός πάροχος για τα παιδιά τους (σ.σ εννοεί κηδεμόνας) και την κατηγορεί για μία ακόμη φορά αναφέροντας το περιστατικό πριν από λίγες εβδομάδες στα γενέθλια της κόρης τους Chicago.


https://www.instagram.com/p/CZkQuX3PM8i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Kαι όπως αναφέρει: «Τι εννοείς ως γονικός πάροχος; Όλη η Αμερική είδε ότι προσπάθησες να απαγάγεις την κόρη μου στα γενέθλιά της, χωρίς να μου δίνεις την διεύθυνση (σ.σ που έγινε το πάρτι). Έβαλες ασφάλεια στο σπίτι όταν έπαιζα με το γιο μου και με κατηγόρησες ότι έκλεψα. Αναγκάστηκα να κάνω τέστ για ναρκωτικά μετά το πάρτι της Chicago, επειδή με κατηγόρησες ότι είχα κάνει χρήση ναρκωτικών. Tracy Romulus (σ.σ ο δικηγόρος της) σταμάτα να χειραγωγείς την Kim με αυτόν τον τρόπο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυστηρός μπαμπάς ο Kanye West! Το TikTok της North που τον εξόργισε και η επίπληξη στην Kim

Νέο σίριαλ ανάμεσα σε Kayne West και Kim Kardashian: Εμφανίστηκε στο πάρτι της κόρης Chicago

Τώρα έχουμε και απειλές του Kanye West προς τον Pete Davidson μέσω της μουσικής

Photo credits Associated Press (AP)