Στο νοσοκομείο η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Νατάσσα Σχοινά
Στο νοσοκομείο η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Οι γονείς της μικρής ανησύχησαν με αυτό που συνέβη και έσπευσαν στους ειδικούς.

Στο νοσοκομείο βρέθηκε τη Δευτέρα η Ελένη Χατζίδου και ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου. Ο λόγος – η κόρη τους, Μελίτα, που τους ανησύχησε με ένα πρόβλημα υγείας που παρουσίασε.

Η κορούλα του ζευγαριού εμφάνισε πρόβλημα στην αναπνοή, κάτι που φυσικά έκανε τους γονείς να σπεύσουν στους γιατρούς για να την εξετάσουν. Μέσα από το νοσοκομείο, η τραγουδίστρια έκανε μία σειρά από stories που ενημέρωσαν το κοινό σχετικά με τις εξελίξεις της υγείας του παιδιού αλλά και για τα όσα έκαναν όσο βρίσκονταν εκεί.

eleni xatzidou eteoklis pavlou

«Ήρθαμε στο Ιατρικό, γιατί η Μελίτα παρουσίασε ένα πρόβλημα στην αναπνοή. Ευτυχώς, δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Μία ιωσούλα, η οποία της έφερε έναν περίεργο βήχα σαν πνίξιμο. Καταλαβαίνετε τι πάθαμε…! Κατά τα άλλα, τώρα μας κάνει τη γιατρό και θέλει να μας εξετάσει κιόλας», έγραψε η Χατζίδου εκφράζοντας -αναμενόμενα- την ανησυχία που ένιωσε εκείνη και ο Παύλου με το περιστατικό.

eleni xatzidou eteoklis pavlou kori nosokomeio4

Όταν κάπως ηρέμησαν τα πράγματα, η Χατζίδου έκανε το επόμενο story, που φανερά ανακουφισμένη πλέον, απολάμβανε τα παιχνίδια με την κόρη της.

Ένα recap της σχέσης της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στις 4 Σεπτεμβρίου του 2021 και την ίδια μέρα βάφτισαν και την κορούλα τους, Μελίτα Δήμητρα. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον «Πολυχώρο Ονείρων», ενώ η κόρη τους λίγο πριν είχε κλείσει τα δύο της χρόνια. Το ζευγάρι ήταν, μάλιστα, να παντρευτεί νωρίτερα, αλλά λόγω του κορωνοϊού ο γάμος τους είχε αναβληθεί.

https://www.instagram.com/p/CTaLM4sse4I

Οι πρώτες φήμες ότι η Χατζίδου και ο Παύλου είναι ζευγάρι κυκλοφόρησαν τον Αύγουστο του 2018 και τον Απρίλιο του 2019 η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της στο Instagram με αφορμή το νέο της single.

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες της Μελίτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Το γαμήλιο πάρτι - υπερπαραγωγή και οι ευτυχισμένοι νεόνυμφοι

Η Ελένη Χατζίδου έκανε μια αποκάλυψη για το Survivor και τη διαβίωση των γυναικών

Στο νοσοκομείο η μπέμπα της Ελένης Χατζίδου: Η εξέταση για κορονοϊό και οι δύσκολες στιγμές