Η σπόντα της Ζενεβιέβ Μαζαρί για το ταξίδι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη Χαβάη

Νατάσσα Σχοινά
Η σπόντα της Ζενεβιέβ Μαζαρί για το ταξίδι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη Χαβάη

Θα επιστρέψουν η Ηλιάνα και η Βίκυ; Τι είπε η Ζενεβιέβ για το ταξίδι της Παπαγεωργίου στη Χαβάη;

Σίριαλ έχει γίνει πια με τις συζητήσεις περί ενδεχόμενης επιστροφής της Βίκυς Καγιά και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Greece’s Next Top Model. Τα δύο μοντέλα συνέδεσαν το όνομά τους με τις πιο επιτυχημένες σεζόν του παιχνιδιού και αναμενόμενα τώρα η ιδέα της αναβίωσης του σχήματός τους φαντάζει ιδανικό σενάριο για την παραγωγή και για το κοινό.

Προς το παρόν και ενώ τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί σχετικά με αυτό, οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να αποσπάσουν πληροφορίες σχετικά με τα πιθανά σενάρια από τους ανθρώπους που συνεργάζονταν μέχρι και στον τελευταίο κύκλο του ριάλιτι. Γι’ αυτό και η Ζενεβιέβ Μαζαρί ερωτάται επανειλημμένως.



Γίνονται πυρετώδεις συζητήσεις για το GNTM

«Ξέρω ότι γίνονται συζητήσεις. Αυτό μπορώ να στο πω. Το ξέρω. Το συζητάνε σε πολύ υψηλό επίπεδο και το θέλουν. Εγώ επίσημα δεν έχω πάρει τηλέφωνο», είπε η Ζενεβιέβ.

Όσον αφορά στις πληροφορίες που θέλουν την Παπαγεωργίου να επιστρέφει στο παιχνίδι με οικονομικούς όρους, η Ζενεβιέβ απάντησε: «Αν με ρωτάς αυτό τι σημαίνει, δεν ξέρω. Ο κάθε άνθρωπος κοστολογεί το τι φέρνει έτσι όπως θέλει. Το ποιοι θα είναι μπροστά στις κάμερες δε με αφορούσε και δε με αφορά ποτέ. Εμένα με ενδιαφέρει το αν θα έχω τη θέση του art director που σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψω στο δημιουργικό κομμάτι, στο χτίσιμο της εκπομπής. Εγώ τυχαία βρέθηκα μπροστά στις κάμερες. Δε θεώρησα ποτέ και δε θεωρώ ότι είμαι παρουσιάστρια».



Η σπόντα της Ζενεβιέβ για το ταξίδι της Ηλιάνας στη Χαβάη

Η δημοσιογράφος επέμεινε στο θέμα της Ηλιάνας προσπαθώντας να καταλάβει αν η Ζενεβιέβ θα ήταν ok με μία πιθανή επιστροφή της. Τότε, η Μαζαρί σχολίασε το ταξίδι της Ηλιάνας στη Χαβάη: «Παιδί μου, την είδες τη Χαβάη; Συγγνώμη, το σαγόνι μας έπεσε. Όλων των ανθρώπων. Εμείς εδώ ζούμε μία πραγματικότητα πανδημίας – πολέμου – Πούτιν. Έχω ζηλέψει ταμάλα».

https://www.instagram.com/p/CaU0OobukcJ

Τι γνωρίζει για την επιστροφή της Βίκυς Καγιά

Μία πιθανή επιστροφή της Βίκυς Καγιάς είναι το μόνο σενάριο που έχει ακούσει: «Την πληροφορία για την επιστροφή της Βίκυς την έχω ακούσει, αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα άλλο. Ούτε την έχω ρωτήσει, γιατί δε ρωτάω ποτέ ανθρώπους για τα επαγγελματικά τους. Είναι προσωπικές συζητήσεις που τις κάνουν με τους ανθρώπους που πρέπει να τις κάνουν».

Η Καγιά, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει δώσει ακόμη καμία απάντηση στο κανάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζενεβιέβ Μαζαρί - GNTM: Η απώλεια μαλλιών μετά την αφαίρεση του θυρεοειδή και η ευχή για το μέλλον

Η κόρη της Ζενεβιέβ του GNTM είναι ίδια η μαμά της όσο μεγαλώνει! Απόδειξη η νέα φωτογραφία

Η Ζενεβιέβ αντιδρά στο σχόλιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το GNTM