Ζενεβιέβ Μαζαρί - GNTM: Η απώλεια μαλλιών μετά την αφαίρεση του θυρεοειδή και η ευχή για το μέλλον

Ζενεβιέβ Μαζαρί - GNTM: Η απώλεια μαλλιών μετά την αφαίρεση του θυρεοειδή και η ευχή για το μέλλον

«Εγώ είμαι 46 ετών και έχω μπει σε μια διαδικασία να ξέρω τι μου αρέσει. Αν με σχολιάσει κάποιος αλλά έχεις προσωπικότητα, δεν σε επηρεάζει. Αν η ψυχή σου είναι όμορφη, δεν σε νοιάζει, δεν σε αφορά»... Η εξομολόγηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί στην Κατερίνα Καινούργιου και την Super Κατερίνα στον Alpha έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

H creative director και κριτής του GNTM, η Ζενεβιέβ Μαζαρί έκανε μια εξομολόγηση καρδιάς στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Super Κατερίνα στον Alpha.

Η πρόταση για το GNTM

«Ήμουν καθηγήτρια στη σχολή της Βίκυς. Η Βίκυ Καγιά μου είπε να πάω στο GNTM. Είχα πει στη Βίκυ ότι δεν κάνω για κάμερα. Πήγα στην οντισιόν, απέτυχα παταγωδώς ως coach. Ήμουν πάρα πολύ ειλικρινής, τους είπα ότι είχα πάει για τη Βίκυ, τους είπα ότι ξέρω πως έχω αποτύχει και ότι μπορούσα να γίνω art director, για πίσω από τις κάμερες, έτσι πήγα. Μου λείπει η Βίκυ γιατί η Βίκυ ήταν το GNTM. Ξεκίνησε με τη Βίκυ. Αλλά ήταν δικιά της η απόφαση. Το έλεγε πολύ καιρό και δεν μπορούσε πια με τα γυρίσματα.

vicky kaya iliana papageorgiou

Η Βίκυ Καγιά απαντά για την «κόντρα» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Καμιά φορά σε πνίγει το δίκιο»

Όταν μου το είπαν ήταν σοκ πώς θα βγει το GNMT γιατί δεν ήμασταν παρουσιαστές και η Βίκυ έφερνε και τη μόδα και την παρουσίαση και το κατέχει. Μέναμε τρεις άνθρωποι χωρίς καμία πείρα στην τηλεόραση να το βγάλουμε πέρα. Δεν προσπάθησα να την μεταπείσω. Εγώ να πω στη Βίκυ τι; Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα σε προσωπικό επίπεδο», τόνισε η Ζεν για την Βίκυ Καγιά.



Ο σχολιασμός, οι ρίγες και το μπούλινγκ

«Η μόδα πάντα έχει να κάνει και με τον σχολιασμό. Εγώ είμαι 46 ετών και έχω μπει σε μια διαδικασία να ξέρω τι μου αρέσει. Αν με σχολιάσει κάποιος αλλά έχεις προσωπικότητα, δεν σε επηρεάζει. Αν η ψυχή σου είναι όμορφη, δεν σε νοιάζει, δεν σε αφορά. Όταν αυτό δεν έχει κακία αλλά έχει χιούμορ», τόνισε η κριτής του GNTM για να συμπληρώσει:

«Ο Τάσος είχε μια δόση κακίας σε κάποιον που δεν ήταν φίλος του και δεν είχε βήμα. Κι εγώ έχω υποστεί bullying. Με λένε Ζενεβιέβ και μεγαλώνω στην Ελλάδα. Έχω περάσει φρικτά με αυτό το όνομα. Ήμουν και εύκολο θύμα γιατί και είχα περίεργο όνομα, είχα πάρα πολλή ακμή, ήμουν η πιο ψηλή και λόγω του θυρεοειδή ήμουν στέκα, σαν οδοντογλυφίδα. Όταν μεγάλωνα, τότε το bullying το ζούσαμε πολλά παιδιά. Έχω περάσει χρόνια ψυχανάλυσης να λέω στη μαμά μου ότι δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πάω στο σχολείο αφού δεν περνάω καλά, να έχεις αυτή τη φοβία πως θα πας και θα σου κάνουν επίθεση για τον χι λόγο».

Η οικογένεια της Ζεν:

«Σαν οικογένεια αποφεύγουμε γενικότερα το παπαρατσικό. Τον σύζυγό μου δεν τον αφορά καθόλου. Εγώ έχω όση έκθεση μπορώ να έχω, δεν είναι ανάγκη να έχει όλη η οικογένεια την έκθεση. Ο γιος μου ο Μιχάλης είναι 5 και η Ροζαλία είναι δέκα. Κοιμόμαστε 8:30 το βράδυ. Τον γιο μου δεν τον ενδιαφέρει το GNTM. Η Ροζαλία έρχεται πάρα πολύ στα γυρίσματα, οπότε το βλέπει από μέσα. Της δείχνω κάποια concept που της αρέσουν στο youtube. Ναι, θα την άφηνα να μπει σε ένα ριάλιτι μόδας, αν ζω και την δω ενήλικη, τα παιδιά που μπαίνουν είναι ενήλικα, μπορούν να επιλέξουν σύντροφο, είναι ένα μάθημα κι αυτό. Τα παιδιά μου τα μεγαλώνω με τη σκέψη πως δεν έχεις δικαίωμα να σηκώσεις το χέρι ό,τι κι αν συμβεί, δεν σπρώχνεις, δεν τσιμπάς, δεν δαγκώνεις. Και στους δύο λέω το ίδιο και στον Μιχάλη και στη Ροζαλία».

Για το πρόβλημα υγείας και την απώλεια των μαλλιών της:

«Το 80% των μαλλιών μου τo έχω χάσει, αυτά που βλέπεις δεν είναι δικά μου. Αφαίρεσα τον θυροειδή μου. Είχα πρόβλημα με το θυροειδή μου από πολύ πιτσιρίκι, είμαι της γενιάς του Τσέρνομπιλ. Πειράχτηκε πάρα πολύ και ήξερα ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να τον αφαιρέσω. Πριν ξεκινήσει η πανδημία, οι όζοι που είχα ήταν και πολλοί και ο ένας ήταν σε μέγεθος μπαλάκι γκολφ και είχαν αρχίσει να κινδυνεύουν και οι φωνητικές μου χορδές και ο φάρυγγάς μου αλλά πιο πολύ κινδύνευα από τις παρακεντήσεις και τις βιοψίες, παίζαμε κάποια στιγμή με ζάρια, μου είχε πει ο γιατρός μου ότι το να γίνει καρκίνος ήταν ένα χιλιοστό. Ο γιατρός μου είχε εξηγήσει από τότε, πως όταν αφαιρέσω τον αφαιρέσω θα αλλάξει το 70% της ζωής μου, γιατί αλλάζουν τα πάντα. Ευτυχώς είχα κάνει τα παιδιά μου, αλλά έχασα τα μαλλιά μου. Είναι το αποτέλεσμα της αφαίρεσης, θα μπορούσα να έχω χάσει τα δόντια ή τα νύχια μου. Το άλλο που έγινε είναι πως έχω γίνει αλλεργική σε πάρα πολλά πράγματα. Πρήζομαι ακόμα και το σώμα μου αλλάζει, είμαι λιγάκι σαν μπαλόνι, όλα αυτά δύο μήνες πριν ξεκινήσει η πανδημία. Φαντάσου να δουλεύεις με χαμηλό ανοσοποιητικό».


https://www.instagram.com/p/CSgjEgZonzf

Τα σχέδια για την επόμενη δεκαετία:

«Έχασα τους γονείς μου από το 2007, πρώτα έχασα τη μαμά μου, δεν μιλάω ποτέ για το παρελθόν, δεν ξέρω πώς να το χειριστώ χωρίς να καταρρεύσω. Τα παιδιά μου ξέρουν πως έχω χάσει αυτούς τους ανθρώπους αλλά δεν θέλω να με δουν να διαλύομαι. Εγώ το χειρίζομαι ψυχολογικά για να ανταπεξέρχομαι στην οικογένεια, στη δουλειά και στους συνεργάτες μου. Σε 10 χρόνια θα είμαι 56 ετών. Θα έχω καταφέρει να είμαι 4 χρόνια παραπάνω απ' ότι κατάφερε η μαμά μου να είναι σε αυτό τον πλανήτη. Αν τα καταφέρω θέλω να γεράσω. Αυτό θέλω. Θέλω να γεράσω, θέλω να δω τα παιδιά μου. Η μητέρα μου έφυγε από καρκίνο. Κάτι που μου έλεγε η μαμά μου είναι πως αν είσαι αυτόνομη και δυνατή, μπορείς να τα κάνεις όλα μόνη σου, αυτό έχει και δυσκολία και έχεις και την δύναμη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

GNTM 4: Τα μοντέλα έγιναν… φωτογράφοι και art directors για μια μέρα - Το Twitter ξεκαρδίστηκε

Η κόρη της Ζενεβιέβ του GNTM είναι ίδια η μαμά της όσο μεγαλώνει! Απόδειξη η νέα φωτογραφία

GNTM: Η δοκιμασία στην Άγρια Δύση και τα χιουμοριστικά σχόλια στο Twitter