Η Margaret Qualley και ο Jack Antonoff full in love στην πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Margaret Qualley και ο Jack Antonoff full in love στην πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση

To ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε το παρών στα φετινά Critics' Choice Awards και έλαμπε από ευτυχία.

Η Margaret Qualley και ο σύντροφός της, Jack Antonoff έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση μαζί στα Critics’ Choice Awards 2022 αυτή την Κυριακή. Η 27χρονη ηθοποιός και ο 37χρονος τραγουδιστής είναι αχώριστοι και δεν δίστασαν να ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντάς μας πόσο ερωτευμένοι είναι.

H πρώτη κοινή εμφάνιση με τον Jack Antonoff

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Αύγουστο του 2021, όταν εθεάθησαν να κάνουν βόλτες στη Νέα Υόρκη. Η σταρ του «Maid» εθεάθη κάποια στιγμή να τυλίγει τα χέρια της γύρω από το λαιμό του Antonoff καθώς χαμογελούσαν στην κάμερα.

Οι δυο τους εντοπίστηκαν επίσης να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο ενώ ο τραγουδιστής είχε συνεχώς το χέρι του γύρω από τη μέση της. Η ηθοποιός έλαμπε μέσα στον Chanel φόρεμά της ενώ ο καλός της φόρεσε ένα λευκό t-shirt και γκρι σακάκι. Σύμφωνα με την Page Six το ζευγάρι εθεάθη σε τρυφερά τετ-α-τετ καθώς έμπαιναν στο Milk Bar για λίγο παγωτό.

https://www.instagram.com/p/CbGgu5TPYpP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποια είναι η Margaret Qualley

https://www.instagram.com/p/CQ_FRsHr7LL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 27χρονη ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη δραματική σειρά ου Netflix «Μaid», έχει καταφέρει να στρέψει την προσοχή του Τύπου επάνω της για πολλούς λόγους. Η Margaret Qualley έχει κάνει σπουδές στο μπαλέτο σε σχολές όπως το School of the Arts της Βόρειας Καρολίνα και το American Ballet Theatre, εργάζεται ως μοντέλο, ενώ τα τελευταία χρόνια την έχει κερδίσει η τέχνη της υποκριτικής. Έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην ταινία του Quentin Tarantino "Once Upon a Time in Hollywood". Την περασμένη σεζόν η Margaret πρωταγωνίστησε στο film-καμπάνια του οίκου Chanel.

Πηγή κεντρικής: margaretqualley



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: