H Diane Kruger θέλει να ξεχάσει την ταινία που έπαιξε με τον Brad Pitt

Κατερίνα Μπούσιου
H Diane Kruger θέλει να ξεχάσει την ταινία που έπαιξε με τον Brad Pitt

Ως ωραία Ελένη στην Τροία δεν ένιωσε καθόλου ωραία και το αποκαλύπτει 18 χρόνια μετά. 

Κάλλιο αργά παρά ποτέ και η γνωστή ηθοποιός γερμανικής καταγωγής που εργάστηκε ένα διάστημα και ως μοντέλο, Diane Kruger, γύρισε πίσω το χρόνο για να θυμηθεί μία από τις πρώτες της ταινίες και την όχι τόσο ωραία ανάμνηση που της άφησε. Παρόλο που υπήρξε στη συνέχεια μία μεγάλη επιτυχία και έχοντας δίπλα της μεγάλους (και όμορφους αστέρες) του Hollywood.


https://www.instagram.com/p/CbG4YFBuOza/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«'Ενιωθα σαν κρέας»

Η Kruger το 2004 που γυρίστηκε η ταινία «Τροία» δεν ήταν τόσο γνωστή ηθοποιός και το να βρεθεί δίπλα σε τέτοιο κάστ (με τον Brad Pitt, τον Eric Brana τον Orlando Bloom και τον Henry Fonda), ήταν μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα της. Ο δε ρόλος της ως Ωραία Ελένη σύζυγος του βασιλιά Μενέλεου που την απαγάγει ο Πάρης από την Σπάρτη για να την πάει στην Τροία επειδή την ερωτεύτηκε, της ταίριαζε γάντι και λόγω της φυσικής ομορφιάς της.



'Ομως όπως λέει η Diane Kruger η εμπειρία της δεν ήταν καλή πριν καν ξεκινήσει τα γυρίσματα αφού την κάλεσαν σε πριβέ οντισιόν. Χωρίς να κατονομάζει τον υπεύθυνο παραγωγής ο οποίος την κάλεσε όπως λέει: «Θυμάμαι που τέσταραν για την ταινία και έπρεπε να πάω με το κοστούμι του ρόλου στην οντισιόν. Και με κοιτούσαν για ώρα από πάνω έως κάτω και ένιωθα πραγματικά σαν...κρέας».



Η όλη συμπεριφορά στη συνέχεια δεν ήταν καθόλου κολακευτική όπως λέει, προφανώς γιατί της ζήτησαν να εστιάσει μόνο στο σώμα της και να τους δείξει τις αναλογίες της. «'Εχω βρεθεί σε καταστάσεις που ήταν ακατάλληλες και πολύ άβολες, αλλά ήξερα ότι έτσι θα είναι. Ότι έτσι είναι το Hollywood. Εξάλλου προερχόμουν και από το modeling και πιστέψτε με και σε αυτό τον χώρο είχαν τις...στιγμές τους». Η ηθοποιός έκανε τις αποκαλύψεις της σε πρόσφατο γύρισμα για το επικείμενο show της «Koλυμπώντας με τους καρχαρίες». Και ήταν από τις πρώτες γυναίκες που υπερασπίστηκε συναδέλφους της όταν άρχισαν πριν μία 5ετία να αποκαλύπτονται τα διάφορα σκάνδαλα περί σεξουαλικής κακοποίσης στον λαμπερό κόσμο του Hollywood. Προφανώς γιατί είτε είχε ζήσει στο περιβάλλον της όλα αυτά τα χρόνια.


https://www.instagram.com/p/CXv555dr16o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Brad Pitt κατηγορείται για παραπλάνηση: «Πιστέψαμε το όνειρο που μας πούλησε»

Παραμένει single ο Brad Pitt - Η Lykke Li είναι απλά η βραβευμένη με Grammy ωραία του γειτόνισσα!

Diane Kruger- Norman Reedus: Αρραβωνιάστηκαν μετά από 6 χρόνια σχέσης (photos)