Παραμένει single ο Brad Pitt - Η Lykke Li είναι απλά η βραβευμένη με Grammy ωραία του γειτόνισσα!

Πατούλια Κατερίνα
Παραμένει single ο Brad Pitt - Η Lykke Li είναι απλά η βραβευμένη με Grammy ωραία του γειτόνισσα!

Η Page Six επιμένει πως ο Brad Pitt παραμένει μόνος και hot. 

Η Page Six της New York Post, ακριβώς όπως επιβεβαίωνε χτες την είδηση για το νέο κορίτσι του Brad Pitt , με τον ίδιο τρόπο σήμερα διαψεύδει τη σχέση του 58χρονου ηθοποιού με την 35χρονη τραγουδίστρια Lykke Li. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, ο Pitt όχι μόνο δεν έχει σχέση με τη γειτόνισσά του, Lykke Li, αλλά έχει και να την δει περισσότερα από δύο χρόνια! «Ο Brad δεν έχει δει την Lykke τα τελευταία χρόνια, την συνάντησε πριν δύο χρόνια αλλά όχι δεν είναι ζευγάρι, δεν υπάρχει κάτι εκεί», τόνισε η πηγή.



Οι πηγές που ήθελαν τον Pitt να βγαίνει μυστικά από τα μέσα του 2021 με την -βραβευμένη με 2 Grammys- τραγουδίστρα του I Follow Rivers, στήριξαν τις υποψίες τους στο αρχικό ποστ του site DeuxMoi με την εφημερίδα Sun να επιβεβαιώνει την είδηση του νέου έρωτα.


https://www.instagram.com/p/CZPttzYvNdw

Υποτίθεται ότι ο Pitt κατάφερε να κρατήσει μυστικό το νέο ειδύλλιο επειδή το σπίτι του γειτονεύει με εκείνο της σουηδικής καταγωγής τραγουδίστριας ενώ μάρτυρες τους είχαν δει μαζί σε εστιατόριο ιταλικής κουζίνας, στο Mother Wolf, στο οποίο έχουν κλείσει τραπέζι για το δείπνο τους πολλοί celebs τελευταία καθώς θεωρείται το νέο hot στέκι του Hollywood (στις 13 Ιανουαρίου μάλιστα γιόρτασε εκεί τα 45α γενέθλια του ο Orlando Bloom με την Katy Perry και τους φίλους του).

brad pitt erotevmenos

Ο Brad Pitt έχει νέο κορίτσι! Η τραγουδίστρια Lykke Li από τη Σουηδία έκλεψε την καρδιά του ηθοποιού

Δεν έχει σκοπό να ξανακάνει σχέση με επώνυμη

Άτομο από το περιβάλλον του βραβευμένου ηθοποιού ανέφερε πως ο Brad Pitt δεν έχει σκοπό να κάνει ξανά σχέση με A-list celebrity ενώ συμπλήρωσε: «Δεν βλέπω τον Brad να βγαίνει με κάποια διάσημη γυναίκα ξανά. Σίγουρα θα θέλει στη ζωή του κάποια με χαμηλό προφίλ».



O ηθοποιός, βέβαια, δεν φημίζεται για σχέσεις... χαμηλού προφίλ. Έγινε πολλές φορές πρωτοσέλιδη είδηση για τις σχέσεις του με superstar του Hollywood, ανάμεσά τους οι Gwyneth Paltrow και Juliette Lewis, η σύζυγός του από το 2000 ως το 2005 Jennifer Aniston και φυσικά η έτερη πρώην σύζυγός του\ Angelina Jolie, με την οποία έχουν μαζί έξι παιδιά!



Το υπέροχο Possibility της Lykke Li για το soundrack του Twilight New Moon

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: