Η τρυφερή αφιέρωση της Demi Moore στον Bruce Willis για τα γενέθλιά του

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η τρυφερή αφιέρωση της Demi Moore στον Bruce Willis για τα γενέθλιά του

Ο ηθοποιός έγινε 67 ετών και η πρώην σύζυγός του θέλησε να του ευχηθεί μέσα από τα social media.

Τα γενέθλιά του γιόρτασε στις 19 Μαρτίου ο Bruce Willis και η πρώην σύζυγός του Demi Moore του έστειλε τις ευχές της μέσα από τα social media. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις μετά τον χωρισμό με τον 67χρονο ηθοποιό να δηλώνει για την Moore: «Ακόμα αγαπώ την Demi. Είμαστε πολύ κοντά. Έχουμε τρία παιδιά τα οποία θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί και μάλλον είμαστε τόσο κοντά όσο ποτέ. Συνειδητοποιούμε ότι έχουμε μια δια βίου δέσμευση για τα παιδιά μας. Η φιλία μας συνεχίζεται. Ο θεσμός του γάμου έχει μπει στην άκρη».

Μπορεί ο γάμος τους να τελείωσε επίσημα το 2000 και ο Willis να είναι πλέον παντρεμένος με την Emma Heming, ωστόσο εκείνος και η Demi Moore συχνά περνούν τις γιορτές και άλλες σημαντικές περιστάσεις μαζί. Ο Bruce Willis έχει αποκτήσει με την τωρινή σύζυγό του την 6χρονη Mabel Ray και την 8χρονη Evelyn Penn, ενώ με την Demi Moore έχουν 3 κόρες την 32χρονη Rumer, την 27χρονη Tallulah και την 29χρονη Scout.

Η γλυκιά αφιέρωση της Demi Moore για τα γενέθλια του Bruce Willis

https://www.instagram.com/p/CbTtEmgs4uy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Χρόνια πολλά Bruce, είμαι ευγνώμων για την μεικτή μας οικογένεια» έγραψε κάτω από την φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram η Demi Moore. Η ηθοποιός χαμογελά στον φακό με casual διάθεση φορώντας μια ριγέ σαλοπέτα, λευκό μπλουζάκι και αθλητικά παπούτσια. Στο πλευρό της ο πρώην σύζυγος και πατέρας των παιδιών της, Bruce Willis.

Ο μεγάλος έρωτας της Demi Moore και του Bruce Willis

Η Demi Moore έβγαινε με τον Emilio Estevez το 1986 ωστόσο διέκοψαν τον αρραβώνα τους και χώρισαν. Λίγο αργότερα γνώρισε τον Bruce Willis με τον οποίο ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα παντρεύτηκε το 1987 στο Las Vegas. Η σχέση τους άρχισε να κλονίζεται αφού απέκτησαν το πρώτο τους παιδί και η Demi Moore αποφάσισε να επιστρέψει στην υποκριτική ενώ ο Βruce την ήθελε στο σπίτι μαζί με τα παιδιά τους. Στη συνέχεια, το τρίτο παιδί έκανε τη σχέση πιο δυνατή μέχρι που η Demi έμαθε ότι η μητέρα της πέθαινε. Το ζευγάρι πήρε τότε την απόφαση να τα παρατήσει και να δώσει τέλος στο γάμο του.

Πηγή κεντρικής: demimoore



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: