The 2Night Show: Η Τζένη Θεωνά μιλά για τον Δήμο Αναστασιάδη και τις δυσκολίες της σχέσης τους

The 2Night Show: Η Τζένη Θεωνά μιλά για τον Δήμο Αναστασιάδη και τις δυσκολίες της σχέσης τους

Ο γιος της είναι ο «αδιανόητος έρωτάς» της.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» ήταν η Τζένη Θεωνά, η οποία μίλησε στον παρουσιαστή για τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη. Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής δείχνουν να έχουν μία πολύ καλή σχέση μεταξύ τους και κάθε φορά που η σχέση τους γίνεται θέμα συζήτησης σε κάποια εκπομπή, έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα.

Στην πρόσφατη εμφάνισή της, στον Αρναούτογλου, η Θεωνά μίλησε για το πώς βλέπει την απόσταση που βιώνει η σχέση τους κάποιες μέρες λόγω των εμφανίσεων του Αναστασιάδη στη Θεσσαλονίκη αλλά και για τη συγκίνηση που νιώθει που κατάφεραν να μείνουν μαζί για επτά χρόνια και συνεχίζουν.



«Το αλατοπίπερο δε λείπει από αυτήν τη σχέση. Αυτό που απολαμβάνω είναι ότι πια αισθανόμαστε και οι δύο ασφάλεια, παρόλο που είμαστε μακριά, με γοητεία και με επιθυμία. Είναι κι αυτό κάτι καινούργιο που δεν έχει ένα τέλμα, έχει μία ομορφιά. Δηλαδή, ενώ ξέρεις ότι ο άλλος είναι μακριά, είναι στο προσκήνιο, είναι ένας άνθρωπος όμορφος, είναι επιθυμητός, γοητευτικός, παρόλα αυτά, αισθάνεσαι ότι κάτι έχετε κατακτήσει», είπε η Θεωνά.

Έπειτα, η ηθοποιός εξέφρασε τη συγκίνηση που νιώθει στη σκέψη ότι έχουν καταφέρει να μείνουν μαζί τόσο καιρό: «Εμένα μου φαίνεται ότι είναι μια φάση ωριμότητας και στους δύο. Κάπως με συγκινεί το γεγονός από μόνο του που δυο άνθρωποι κόντρα σε όλες τις πιθανότητες αποφάσισαν για δύο χρόνια να είναι μαζί... Με συγκινεί. Το να υποκύψεις στο να παραιτηθείς, στο να φύγεις, στο να ενδώσεις σε έναν πειρασμό, είναι πάρα πολύ εύκολο. Να πεις ‘Γιατί να κάτσω να δουλέψω;’ Είναι λίγο στη φύση μου, αλλά μπορώ να το αναγνωρίσω και στον Δήμο με συγκίνηση. Ήμασταν και πολύ διαφορετικοί όταν ξεκινήσαμε, με πολλές συγκρούσεις, οπότε χαίρομαι που αυτό που έχει μείνει σταθερό είναι πως σε όλες τις εκπομπές μιλάω πάρα πολύ για τον Δήμο».

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι μαζί από το 2014 και στις 6 Απριλίου του 2019 απέκτησαν τον γιο τους, Αρίωνα, τον οποίο η ηθοποιός αποκαλεί «αδιανόητο έρωτα».



Δες φωτογραφίες του Αρίωνα στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παπουτσάκη, Θεωνά και Σωτηροπούλου σε ξέφρενο nightout (photos)

Παπουτσάκη-Θεωνά: Η photo στο instagram δε μαρτυρά μόνο τη φιλία τους (pics)

«Eίμαι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση»: Η απίστευτη ατάκα της διάσημης Ελληνίδας