Μπουλέ - Πάτρας: Συνεχίζουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου

Μπουλέ - Πάτρας: Συνεχίζουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου

Η πρωινή εκπομπή τους δεν πέρασε τελικά τις εξετάσεις και οι επιδόσεις που σημειώνει καθημερινά είναι μέτριες σε ποσοστά που δεν έχουν ξεπεράσει ούτε μια μέρα το 20%. Μεγάλη η πτώση σε σχέση με το περσινό καλοκαίρι που στο τιμόνι της εκπομπής ήταν η Ράνια Θρασκιά.

Ο προβληματισμός ήταν δεδομένος αλλά να αλλάξουν πράγματα δεν μπορούσαν. Άδειες πήραν οι παρουσιαστές και ξανά από το πόστο τους θα έχουν να ανταγωνιστούν ακόμη και τον Γιώργο Αυτιά σε λίγες ημέρες, αλλά και το δίδυμο Καμπουράκη - Οικονομέα που έκαναν πρεμιέρα την Δευτέρα.

Η Νάντια και ο Θανάσης ενημερώθηκαν ότι μέχρι και τις 30 του Σεπτέμβρη θα λένε "Ellate", και τότε θα παραδώσουν σκυτάλη στο βαρύ πυροβολικό που λέγεται Γιώργος Παπαδάκης. Για ποιο λόγο όμως το πείραμα απέτυχε με τα δυο νέα πρόσωπα; Μπήκαν αμέσως στην μάχη της τηλεθέασης με μια εκπομπή που ναι μεν είχε διάθεση αλλά η ανάλυση των θεμάτων και ο χειρισμός φάνταζε πρόχειρος. Ο Γιώργος Παγάνης δίνει μάχη να μιλήσει ακόμη και σήμερα λένε κάποιοι. Η Ντόρα Κουτροκόη έγινε πιο life style από όσο περίμενε. Η Αντωνία Καλλιμούκου πρωταγωνίστησε ενώ περίμενε να είναι μειωμένος ο ρόλος της.

Αστάθμητοι παράγοντες όπως καταλαβαίνετε με ένα δίδυμο να δίνει ό,τι καλύτερο έχει και να "χτυπιέται" από παντού ότι δεν είναι καλό. Εδώ μόνο θα διαφωνήσω. Είναι φρέσκα πρόσωπα, Ήθελαν χρόνο και ο τηλεθεατής μπήκε κάπως επηρεασμένος στο παιχνίδι του zapping.

Λίγο ο Ζουράρης, λίγο μια επικαιρότητα που δεν πήγε στα παιδιά τους έδωσε άσχημη επίδοση και εντύπωση προς εμάς, Χρηστικά θέματα και δώρα δίνουν, καλή διάθεση συνεχίζουν να έχουν και το κανάλι τους στηρίζει. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό στις μέρες μας πάντως.