Η Carrie Bradshaw έγινε Terminator

Η Carrie Bradshaw  έγινε Terminator

Μια σειρά φωτογραφιών από επισκέψεις της σε διάφορα σημεία του πλανήτη αποκαλύπτει πως η Sarah Jessica Parker το έχει παρακάνει με τη γυμναστική και τις δίαιτες.

Μπορεί να τη γνωρίσαμε ως σέξι και σπιρτόζα Carrie, μέσα από τη διάσημη τηλεοπτική σειρά Sex and the City, όλα δείχνουν όμως πως η Sarah Jessica Parker δεν θυμίζει πλέον σε τίποτα τη φρέσκια και αισθησιακή γυναίκα που ήταν κάποτε.

Τις τελευταίες μέρες η γνωστή ηθοποιός απαθανατίστηκε στη Νέα Υόρκη και στη Μόσχα, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της για τη προώθηση της νέας της ταινίας «I Don't Know How She Does It», και πολλές μαμάδες ανά τον κόσμο βρήκαν έναν νέο εκφοβισμό για να αναγκάζουν τα παιδιά τους να τρώνε όλο τους το φαΐ.

Η Sarah Jessica Parker εμφανίζεται εκπληκτικά γυμνασμένη και αρκετά πιο αδύνατη από ότι συνήθως, χωρίς όμως κάποιο από τα δύο αυτά χαρακτηριστικά να την κάνει πιο ελκυστική. Το αντίθετο, μάλλον.

Παρά τα ανατριχιαστικά γυμνασμένα χέρια της, τις φλέβες που πετάνε δεξιά κι αριστερά και τα αρκετά λιγότερα κιλά, πάντως, η ηθοποιός δεν έχει σταματήσει να δηλώνει πως προσπαθεί να πάρει βάρος και πως αγαπά το φαγητό όσο τίποτα, τρώγοντας junk food σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται. Δηλώσεις που, ωστόσο, δεν αλλάζουν το γεγονός πως έχει πέσει στο size 0 στα ρούχα και πως ο ΔΜΣ (Δείκτης Μάζας Σώματος) της έχει πέσει στο 16.1, κάτω δηλαδή από το υγιές όριο του 18.5 για τις γυναίκες.

Καλό θα ήταν κάποιος να της βάλει λίγο μυαλό και γρήγορα, πριν καταντήσει σαν τη Madonna.