Διπλά γενέθλια για την Ολυμπία Χοψονίδου και η συγκινητική αφιέρωση στον γιο της

Κατερίνα Μπούσιου
Διπλά γενέθλια για την Ολυμπία Χοψονίδου και η συγκινητική αφιέρωση στον γιο της

Οι αναρτήσεις από το Μιλάνο όπου βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες σε ταξίδι μαζί με όλη την οικογένεια. 

Είναι υπόδειγμα αντοχής ως πολύτεκνη μαμά, αφού η Ολυμπία Χοψονίδου είναι αφοσιωμένη πρακτικά και θεωρητικά στην ανατροφή των έξι παιδιών της. Πολλά πράγματα προσπαθεί να τα κάνει μόνη της, όσο και αυτό να θεωρείται κάποιες φορές αδύνατον, όπως έχει πει. Η λατρεία για τα παιδιά της είναι αυτονόητη, όπως και η συγκίνηση της όταν κάποιο από τα παιδιά της έχει τα γενέθλιά του. Αυτή τη φορά ο δεύτερος γιος της Βασίλης γιόρταζε και η μαμά Ολυμπία επεφύλαξε για εκείνον μία ιδιαίτερη ευχή - αφιέρωση. Όσο επίσης και για την μικρότερη αδελφή της Βαλέρια που με μία μέρα διαφορά, έκλεισε τα 34 της χρόνια.


https://www.instagram.com/p/Bmyib6CBB8Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Με έκανες να τα δω όλα πιο εύκολα και πιο απλά»

Ο μικρός Βασίλης που είναι συνονόματος του μπαμπά του, έκλεισε τα δέκα του χρόνια και όλοι θυμόμαστε, την περσινή χρονιά που λόγω πανδημίας, αυτά τα γενέθλια γιορτάστηκαν στο σπίτι και με μία τούρτα που είχε λάθος...αριθμό για τα χρόνια του μικρού. Τότε η Ολυμπία είχε φροντίσει να διορθώσει το λάθος και να μετατρέψει το Νο8 σε Νο9. Φέτος όμως απέφυγε αυτά τα λάθη και μάλιστα σύσσωμη η οικογένεια Σπανούλη μαζί με τα έξι τους παιδιά και φυσικά και τον δευτερότοκο Βασίλη, βρίσκονται στο Μιλάνο για το πρώτο ταξίδι που κάνουν για αυτή τη χρονιά. Με μία ανάρτησή της μάλιστα αναφέρει τα χαρακτηριστικά που κάνουν μοναδικό το γιο της: «Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που τα ξέρει όλα. Ότι απορία έχεις θα στη λύσει. Δεν χάνει δευτερόλεπτο αγώνα μπάσκετ. Γνωρίζει τους πάντες και τα πάντα. Χρόνια πολλά Βασιλιάκη μου. Εσύ που με τον ερχομό σου, άλλαξες όλη την φιλοσοφία μου και με έκανες να τα δω όλα, πιο εύκολα και πιο απλά. Χωρίς κόπο, αλλά με τρόπο. Σε αγαπώ πολύ».

xopsonidou gios

Σειρά στις αφιερώσεις, είχε η μικρότερη αδελφή της Βαλέρια που μία μέρα μετά, είχε και εκείνη τα γενέθλιά της. Το δέσιμο που έχουν μεταξύ τους είναι γνωστό για αυτό και η ευχή της, ήταν αναμενόμενη: «Χρόνια πολλά στην καλυτερότερη αδελφούλα μου!». Η Ολυμπία έχει στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις την αδελφή της σε κάθε της προσωπικό και επαγγελματικό βήμα και την εποχή που ήταν στο Survivor 4 ήταν η φανατικότερη φαν της.

xopsonidou adelfi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ολυμπία Χοψονίδου απαρνήθηκε τα μακριά μαλλιά της: Το νέο λουκ με κοντό καρέ (photos)

Βαλέρια Χοψονίδου: Το μήνυμα της αδερφής της για τη συμμετοχή της στο Survivor

Οh my God: Η Ολυμπία Χοψονίδου μετά από 5 παιδιά, έχει αυτό το κορμί!!!

Photo credits: Ndp photo agency / Instagram: @olympiachop