Οι τρυφερές πόζες του Γάλλου προέδρου Μακρόν με την σύζυγό του Μπριζίτ καθισμένη στα πόδια του

Κατερίνα Μπούσιου
Οι τρυφερές πόζες του Γάλλου προέδρου Μακρόν με την σύζυγό του Μπριζίτ καθισμένη στα πόδια του

Η ασυνήθιστα cool φωτογραφία του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας και η αλλαγή του προφίλ τους τους τελευταίους μήνες, λόγω των εκλογών. 

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν ξεκίνησε εδώ και λίγα 24ωρα τα ταξίδια του εντός της χώρας, καθώς την επόμενη Κυριακή, στις προεδρικές εκλογές θα προσπαθήσει να κερδίσει την δεύτερη του θητεία στο ύψιστο αξίωμα. Και σε αυτή την μίνι περιοδεία του, είχε στο πλευρό του την σύζυγό του Μπριζίτ, αλλά και την έμπιστη φωτογράφο του, Σοαζί Ντε Λα Μουοσονιέρ, η οποία τους τελευταίους μήνες, άλλαξε ολοκληρωτικά το προφίλ του. Εκείνη ευθύνεται για το σπάνιο τρυφερό στιγμιότυπο του προεδρικού ζεύγους.


https://www.instagram.com/p/Cb43bTSg6HS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο εντελώς cool Γάλλος πρόεδρος

Η Μουοσονιέρ, είναι η «σκιά» του προέδρου Μακρόν σε όλες του τις δραστηριότητες. Σε εκείνην οφείλονται οι λήψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν μερικές εβδομάδες, που έδειχαν τον Γάλλο Πρόεδρο, αξύριστο με γένια 3 ημερών, φορώντας τζην, με τα μανίκια σηκωμένα εν ώρα δράσης, προσπαθώντας να εκτιμήσει την κατάσταση του πολέμου της Ουκρανίας. Το όλο look, συμπλήρωνε η μπλούζα με το λογότυπο των ειδικών δυνάμεων της χώρας. Για μία συντηριτική χώρα όπως είναι η Γαλλία σε ότι αφορά στις θέσεις και τα αξιώματα, αυτή η εικόνα ήταν μία μικρή...επανάσταση. Αλλά και μία προσπάθεια να φτιάξουν εξ αρχής το προφίλ του Μακρόν, η δημοτικότητα του οποίου τους τελευταίους μήνες, είχε πέσει αρκετά χαμηλά.


https://www.instagram.com/p/CaxKp3Qgm0O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η δημοτικότητα του, ανέβηκε αισθητά τις τελευταίες εβδομάδες και τώρα στη μάχη των εντυπώσεων, ρίχτηκε και η σύζυγός του Μπριζίτ. Η επίσημη φωτογράφος τους πιάνει σε ένα τρυφερό (και όχι τόσο αυθόρμητο στιγμιότυπο) στα αποδυτήρια ενός σταδίου, λίγο πριν ο Μακρόν ανέβει στο βήμα για να μιλήσει στους ψηφοφόρους του. Εκείνη τον κρατά τρυφερά, όπως και εκείνος, δείχνοντας την αγάπη και την αφοσίωση που έχουν μεταξύ τους. Αντίστοιχα υπάρχει και μία δεύτερη φωτογραφία, όπου εκείνος κάθεται σε ένα αθλητικό όργανο με βάρη και της κρατά τρυφερά το χέρι και να της μιλά, προφανώς για όσα έχει να πει στο λαό του.

makron brigitte

Μπορεί να μοιάζει λίγο αμερικάνικη η προσπάθεια προβολής και αλλαγής του image, αλλά οι νεότεροι σε ηλικία ψηφοφόροι επιζητούσαν αυτή την αλλαγή. Άλλωστε το ότι είναι μικρός σε ηλικία ο πρόεδρος τους, (είναι 44 ετών) αποτελεί από μόνο του ένα ατού. Αν και ο ίδιος δεν το είχε εκμεταλλευτεί από την αρχή της θητείας του. Τώρα στην δεύτερη, θα είναι όλα διαφορετικά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαρέβα Μητσοτάκη- Μπριζίτ Μακρόν: Ποια ντύθηκε πιο κομψά στο προεδρικό gala στην Κίνα

Photo credits Associated Press/ Instagram @soazigdelamoissonniere