Η Hailey Baldwin διαψεύδει τις φήμες περί εγκυμοσύνης: «Αφήστε με ήσυχη»

Ιωάννα Τζανή
Η Hailey Baldwin διαψεύδει τις φήμες περί εγκυμοσύνης: «Αφήστε με ήσυχη»

Το οργισμένο σχόλιο του μοντέλο στο Instagram.

Η Hailey Baldwin είναι έξαλλη με τις φήμες που τη θέλουν να περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον σύζυγο της, Justin Bieber, και δεν το κρύβει.

Το μοντέλο διέψευσε μέσω Instagram τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της, που ξεκίνησε να ακούγεται έντονα μετά την κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στα βραβεία Grammy την Κυριακή 3 Απριλίου.

Ο Justin Bieber έτοιμος να γίνει πατέρας - Η απρόσμενη δήλωση για το 2021

Το οργισμένο σχόλιο της Hailey Baldwin

Τη Δευτέρα (4/4), το Radar Online έκανε μία δημοσίευση στο Instagram που αφορούσε στο ζευγάρι Bieber, με τίτλο: «Οι fans είναι πεποισμένοι ότι η Hailey Bieber είναι έγκυος, μετά την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των βραβείων Grammy με τον σύζυγό της Justin Bieber».


https://www.instagram.com/p/Cb7p-JvuSRh

Μόλις είδε το εν λόγω post, η Hailey δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό της και σχολίασε: «Δεν είμαι έγκυος, αφήστε με ήσυχη».

Εκτός από τις εικασίες ότι το φαρδύ φόρεμα Saint Laurent που φορούσε η Baldwin την βραδιά των βραβείων, επιλέχθηκε για να κρύψει μια πιθανή εγκυμοσύνη, ορισμένοι fans πίστεψαν, επίσης, ότι ένα Insta story της υπαινίσσεται ότι εκείνοι και ο 28χρονος σύζυγός της πρόκειται να γίνουν γονείς.


https://www.instagram.com/p/Cb8E8O0pzIZ

«Τόσο περήφανη για εσένα και το άλμπουμ Justice», έγραψε η 25χρονη πάνω σε μια φωτογραφία όπου φιλούσε τον Justin Bieber στο MGM Grand Garden Arena στο Λας Βέγκας, συμπληρώνοντας: «Τι απίστευτη χρονιά ήταν αυτή! Τόσα πολλά για να γιορτάσουμε».

Η Hailey Baldwin και ο Justin Bieber αρραβωνιάστηκαν στις 7 Ιουλίου του 2018 και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Στις 30 Σεπτεμβρίου του 2019 έκαναν θρησκευτικό γάμο στη Νότια Καρολίνα.



«Υπάρχει αυτό το στερεότυπο για κάθε γυναίκα όταν παντρεύεται. Όλοι πάντα υποθέτουν ότι πρώτα έρχεται ο έρωτας, μετά ο γάμος και μετά το μωρό. Νομίζω ότι είχε ριζώσει στο μυαλό μου ότι θα ήθελα να κάνω παιδιά πολύ νέα. Όταν έγινα 25 κατάλαβα ότι είμαι υπερβολικά νέα», είπε η Hailey στη Wall Street Journal τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σχετικά με το ενδεχόμενο εκείνη και ο Bieber να γίνουν γονείς, το μοντέλο αποκάλυψε ότι πιθανότατα θα αρχίσουν να προσπαθούν «μέσα στα επόμενα δύο χρόνια».

Πηγή φωτογραφιών: @haileybieber

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Justin Bieber και Hailey κάνουν διακοπές στην Ελλάδα-Οι πρώτες τους photos

Justin & Hailey Bieber: Αυτή είναι η πρώτη τους κοινή φωτογραφία ever κι εμείς απλά απορούμε