Justin Bieber και Hailey κάνουν διακοπές στην Ελλάδα-Οι πρώτες τους photos

Justin Bieber και Hailey κάνουν διακοπές στην Ελλάδα-Οι πρώτες τους photos

Για ακόμη μια φορά το Hollywood επιλέγει Ελληνικούς προορισμούς για τις διακοπές του καλοκαιριού.

Ζούμε σε μία από τις ομορφότερες χώρες του πλανήτη και δεν είναι τυχαίο πως stars από όλο τον κόσμο επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι την Ελλάδα και την επιλέγουν για τις διακοπές τους. Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin-Bieber είναι η τελευταία celebrity άφιξη στη χώρα μας αφού εντοπίστηκαν στη Μύκονο όπου διασκέδασαν υπό άκρα μυστικότητα.

Ο Bieber επιλέγει ξανά Ελλάδα

https://www.instagram.com/p/CQtXSCJH0AC

Ο 27χρονος τραγουδιστής και η σύζυγός του Hailey έφτασαν με ελικόπτερο στο νησί των ανέμων και αργότερα φημολογείται πως ταξίδεψαν στην Ίο. Το αγαπημένο ζεύγος μάλλον πραγματοποιεί ένα mini tour στα Ελληνικά νησιά, που όπως φαίνεται αγαπούν πολύ. Ο Justin Bieber δημοσίευσε στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες από τις βόλτες που απόλαυσαν και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια «πήραν φωτιά». Αν κρίνουμε από την τελευταία φωτογραφία που πόσταρε ο νεαρός star, το ζευγάρι μάλλον βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη μαγευτική Μήλο.

https://www.instagram.com/p/CQojGhqnBsC
https://www.instagram.com/p/CQtqwiYpcew

Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται τη χώρα μας- Η αγάπη για τη Σαντορίνη

Το 2016 ο τραγουδιστής είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές και είχε φτιάξει μάλιστα ένα βιντεάκι για να υμνήσει τις υπέροχες παραλίες και εικόνες της Σαντορίνης καθώς και τα ηλιοβασιλέματα που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο. Το βίντεο μετρά σήμερα εκατομμύρια προβολές στο Youtube με τον Bieber να διαφημίζει θετικά τη χώρα μας σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Πηγή φωτογραφιών: @justinbieber

Πριν την άφιξή τους στην Ελλάδα οι Βiebers βρέθηκαν στο Παρίσι. Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις τι έκαναν.



Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από τις εξορμήσεις του ζεύγους στη χώρα μας.