Η αγωνία της Αγγελικής Ηλιάδη για την γιαγιά της στο νοσοκομείο

Η αγωνία της Αγγελικής Ηλιάδη για την γιαγιά της στο νοσοκομείο

Στο πλευρό της Καίτης Γκρέι η Αγγελική Ηλιάδη μετά το εγκεφαλικό που έπαθε. Σε καλή κατάσταση η υγεία της σύμφωνα με τους γιατρούς.

Την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της περνάει η μεγάλη μας τραγουδίστρια και στο πλευρό της έχει λίγα άτομα που την αγαπούν. Τη γιαγιά της, λοιπόν, επισκέφτηκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» όπου νοσηλεύεται, η Αγγελική Ηλιάδη, εξαιτίας ενός εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη την περασμένη Πέμπτη.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αμέσως μετά την επίσκεψή της στο δωμάτιο όπου βρίσκεται η λαϊκή τραγουδίστρια. «Είναι καλά, απλά πρέπει να μείνει λίγες μέρες ακόμα στο νοσοκομείο για παρακολούθηση», είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη και πρόσθεσε πως ενημερώθηκε για το γεγονός αυτό τη Δευτέρα: «Το έμαθα συμπτωματικά από μια φίλη μου» ανέφερε χαρακτηριστικά. Η Αγγελική επιβεβαίωσε όλα όσα ακουγόντουσαν ότι οι σχέσεις τους τελευταία δεν ήταν και οι καλύτερες και παραδέχτηκε πως είχε να δει τη γιαγιά της αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω των πολλών επαγγελματικών της υποχρεώσεών της: «Χάρηκε πολύ που με είδε, όπως χάρηκα κι εγώ», δήλωσε.



Τέλος δεν μπήκε στην διαδικασία να σχολιάσει φήμες που τη θέλουν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της Κώστα Μηλιωτάκη, αφού εκείνος της χάρισε πρόσφατα ένα μονόπετρο: «Δεν είναι ώρα να μιλήσω γιʼ αυτό τώρα» ανέφερε και έφυγε προς το αυτοκίνητό της.