Ναταλία Γερμανού: Το επίμονο φλερτ και η παραλίγο απιστία στον Θάνο Καλλίρη που έγινε τραγούδι

Κατερίνα Μπούσιου
Ναταλία Γερμανού: Το επίμονο φλερτ και η παραλίγο απιστία στον Θάνο Καλλίρη που έγινε τραγούδι

Ούτε και ο ίδιος ήξερε πως το τραγούδι του «Ο παλιός είναι αλλιώς» σε στίχους της τότε συζύγου του Ναταλίας, ήταν γραμμένο για ένα φλέρτ που έγινε δίλημμα απιστίας. 

Με αφορμή το επεισόδιο του Σαββάτου του Chart Show, με θέμα τα hits με ατακαδόρικο στίχο που έκαναν επιτυχία στην ελληνική δισκογραφία, η Ναταλία Γερμανού έκανε μία αποκάλυψη για ένα της τραγούδι, το οποίο είναι μία προσωπική της ιστορία. Το θέμα είναι πως αυτή την ιστορία δεν την ήξερε μέχρι χθές, ούτε και ο πρώην σύζυγός της Θάνος Καλλίρης για τον οποίο έγραψε το «Ο νέος είναι ωραίος», γιατί τότε θα καταλάβαινε ότι ο γάμος τους κινδύνεψε σοβαρά.

https://www.instagram.com/p/Cb7HFIkMMgF

Το επίμονο φλερτ την έφερε κοντά στην απιστία

Ο Θάνος Καλλίρης σε εκείνο το τραγούδι συνεργάστηκε με τον Λάμπη Λιβιεράτο. Και οι δύο τραγουδιστές ήταν αυτό που λέμε τα ινδάλματα της εποχής. Δεν υπήρχε κοριτσίστικο δωμάτιο την δεκαετία των '90s που να μην είχε αφίσα τους και βέβαια στις εμφανίσεις και στις συναυλίες τους γινόταν...πανικός. Αυτό το τραγούδι ακολούθησε τη μόδα εκείνης της εποχής όπου το ρεφρέν είχε μία αβανταδόρικη ατάκα, η οποία γινόταν εύκολα μεταδοτική. Η Ναταλία Γερμανού, τότε σύζυγος του Θάνου, είχε γράψει το τραγούδι, αλλά έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, για να του πει την αλήθεια για τους στίχους. Οι οποίοι είναι προσωπικό της βίωμα και αν το ήξερε τότε ο Θάνος θα είχε καταλάβει πως η σχέση τους είχε κινδυνέψει σοβαρά.


Όπως είπε σήμερα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» η Ναταλία η ιστορία αυτή έχει ενδιαφέρον: «Πως γράφτηκε αυτό το τραγούδι; Τώρα θα την μάθει και ο Θάνος την ιστορία, 30 χρόνια μετά. Το τραγούδι αυτό γράφτηκε, γιατί όντως ο Θάνος έψαχνε έναν νέο τραγουδιστή για ντουέτο και τον βρήκε στο πρόσωπο του Λάμπη Λιβιεράτου. Πως εμπνεύστηκα εγώ τον στίχο; Γιατί τότε εκείνη την εποχή που ήμουν με τον Θάνο, με φλέρταρε πιεστικά ένας νεότερος.Ο Θάνος δεν το έμαθε ποτέ. Εγώ βρέθηκα σε ένα μικρό δίλημμα ένα διάστημα ενός μηνός. Είπα να την κάνω την κουτσουκέλα. Παρέμεινα πιστή, διότι ο παλιός είναι αλλιώς. Ακούστε τι λέει το τραγούδι: “Μπήκες στη ζωή μας σαν άνεμος κακός, να κλέψεις το κορίτσι μου να γίνεις αρχηγός. Της έταξα Παράδεισο και πάθος φλογερό, καινούριες εμπειρίες και νέο υλικό”. Έγραψα ό,τι ζούσα. Θάνο μου συγγνώμη που το μαθαίνεις σήμερα αυτό. Τότε δε μπορούσα να στο πω. Δε θα το έλεγες ποτέ το τραγούδι».

Όχι απλά δεν θα το έλεγε Ναταλία μου, αλλά θα κινδύνευε ο γάμος τους. Μένει τώρα να δούμε και την αντίδραση του Θάνου, με τον οποίο η παρουσιάστρια έχει τόσα χρόνια μετά πολύ δυνατές φιλικές σχέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ναταλία Γερμανού συνδύασε το κοστούμι της με τα πιο διαχρονικά και cool sneakers

Ναταλία Γερμανού: «Αναπόφευκτα βγάζω πρώην μου στην εκπομπή, πάντου υπάρχει και ένας»

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού που ανάγκασε τη Δέσποινα Βανδή να απαντήσει: «Με τρέλα»