Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού που ανάγκασε τη Δέσποινα Βανδή να απαντήσει: «Με τρέλα»

Πατούλια Κατερίνα
Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού που ανάγκασε τη Δέσποινα Βανδή να απαντήσει: «Με τρέλα»

Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε από τη Ρώμη και δέχτηκε πρόταση από τη Ναταλία Γερμανού.

Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το σύντομο ρομαντικό ταξίδι στη Ρώμη και στην εμφάνισή της στο J2Us ήταν πιο hot από ποτέ.

Με τα μαλλιά πιασμένα ψηλά και με ένα φόρεμα γεμάτο κοψίματα, η 52χρονη τραγουδίστρια δεν έκρυψε την καλή της διάθεση μετά τις σύντομες διακοπές της.

Η επεισοδιακή άφιξη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης είχαν εντοπιστεί τόσο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την αποχώρησή τους για Ρώμη αλλά και στο αεροδρόμιο της Ρώμης κατά την επιστροφή, όπως είχε μεταδώσει ο Γιώργος Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Βανδή- Μπισμπίκης: Επιστρέφουν από τη Ρώμη- Οι νέες φωτογραφίες και το βίντεο από το αεροδρόμιο



Όπως ήταν φυσικό, οι δημοσιογράφοι που γνώριζαν την ώρα επιστροφής, συγκεντρώθηκαν και περίμεναν το ζευγάρι κατά την άφιξή του ενώ τόσο ο ηθοποιός όσο και η τραγουδίστρια δέχτηκαν ερώτηση για το πώς πέρασαν και το ποια ευχή έκαναν στο δημοφιλές συντριβάνι της Φοντάνα Ντι Τρέβι.
Η Δέσποινα με αγανάκτηση σχολίασε μόνο: «Πλάκα κάνεις τώρα»!

Το τραγούδι υπονοούμενο του Νίκου Κοκλώνη:



Τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα όταν στο Live του J2Us το βράδυ του Σαββάτου, ο Νίκος Κοκλώνης αφιέρωσε το Amore Amore στη Δέσποινα Βανδή, ως υπονοούμενο στο ταξίδι της στην Ιταλία.

Δέσποινα Βανδή: Αποθέωση στο Twitter για την πρώτη εμφάνιση στο J2US μετά το ταξίδι με τον Μπισμπίκη

Οι πόζες και η πρόταση της Ναταλίας:


https://www.instagram.com/p/CV-TJ7ksG9p

Αμέσως μετά το live του J2Us, η Δέσποινα, όπως το συνηθίζει άλλωστε, δημοσίευσε hot φωτογραφίες στο Instagram, κι εκεί ανάμεσα στα υπόλοιπα σχόλια που την αποθέωναν, υπήρξε και το σχόλιο- πρόταση της Ναταλίας Γερμανού.