Η Ναταλία Γερμανού συνδύασε το κοστούμι της με τα πιο διαχρονικά και cool sneakers

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ναταλία Γερμανού συνδύασε το κοστούμι της με τα πιο διαχρονικά και cool sneakers

Κι όμως ένα κλασικό κοστούμι μπορεί να φορεθεί με sneakers!

Η μόδα δεν έχει πια στερεότυπα και πρέπει, μπορεί να φορέσει κανείς ότι θέλει, όπου θέλει με το κατάλληλο styling. Από την στιγμή, μάλιστα, που μπήκαν στην ζωή μας τα sneakers, δεν υπάρχει γυναίκα που να μην τα αγάπησε και να μην έχουν γίνει τα νέα της go to καθημερινά παπούτσια. Τα σχέδια που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά είναι αμέτρητα, και αν κάνεις την σωστή επιλογή, μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και σε μία βραδινή έξοδο ή το πρωί στο γραφείο, όποιο ακι αν είναι το πόστο σου.

Υπάρχουν, βέβαια, και κάποια διαχρονικά σχέδια, που ξέρουμε και αγαπάμε από παλιά, εκτός από τα new age sneakers με τα διαφορετικά χρώματα, τις futuristic σόλες και τα περίτχνα υλικά. Αυτά που φοράγαμε από μικροί και δίνουν μιας κλασική νότα στυλ και κομψότητας με μία μόνο κίνηση. Μιλάμε φυσικά για τα Converse, τις πάνινες ελβιέλες όπως τις έλεγαν οι παλιοί, ένα versatile ζευγάρι που αγοράζουμε ξανά και ξανά και δεν θα βαρεθούμε να φοράμε ποτέ.

Η Ναταλία Γερμανού με πορτοκαλί κοστούμι και μαύρα Converse.

Η Ναταλία Γερμανού, μία γυναίκα με πολύ ιδιαίτερο και άκρως προσωπικό στυλ, αγαπά να ντύνεται rock και προτιμά συχνά ετερόκλητα στοιχεία στο ίδιο outfit. Έτσι, και αυτή τη φορά, επέλεξε μα συνδυάσει ένα κλασικό κοστούμι tailored κοστούμι με ένα ζευγάρι μαύρα Converse. Το έντονο πορτοκαλί χρώμα που διάλεξε ως κύρια απόχρωση στο σύνολ της χαρίζει αμέσως λάμψη και φως, και βάζει το όλο look σε ανοιξιάτικη διάθεση. Από μέσα φόρεσε μία ασπρόμαυρη μπλούζα μαρινιέρα με χοντρές ρίγες και μαύρη ζώνη στην μέση. Τα Converse sneakers της ολοκλήρωσαν ιδανικά το look, δίνοντας μία πιο νεανική και casual αίσθηση σε ένα κατά τα άλλα κλασικό outfit.


https://www.instagram.com/p/Cb7HFIkMMgF

Τόλμησε και εσύ έναν απροσδόκητο συνδυασμό, όπως η Ναταλία Γερμανού, που θα κάνει πιο άνετο ένα all time classic κοστούμι. Τα σωστά sneakers μπορούν να σου χαρίσουν ελευθερία κινήσεων και στυλ, αν δεν τα έχεις εντάξει ακόμη στην styling ρουτίνα σου. Η άνοιξη είναι η ιδανική περίοδος για να επενδύσεις σε ένα τέτοιου τύπου ζευγάρι πάνινα αθλητικά παπούτσια.

Διαβάστε επίσης:

Το ροζ είναι το χρώμα της σεζόν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το πιο stylish total pink σύνολο

Φόρεμα και μπότες: Η Ελένη Μενεγάκη σου δείχνει πώς να τα φορέσεις τώρα