Ο Matthew Fox ξέχασε τους καλούς του τρόπους

Ο Matthew Fox ξέχασε τους καλούς του τρόπους

Ο πρωταγωνιστής του «Lost» δεν ήταν και τόσο κύριος πρόσφατα, όταν γρονθοκόπησε τη γυναίκα οδηγό ενός πούλμαν.

Ο Matthew Fox είναι πολύ πιθανόν να θέλει να γυρίσει πίσω στο νησί του Lost, της διάσημης τηλεοπτικής σειράς που πρωταγωνιστούσε, και να μείνει εκεί για πάντα, μετά τα όσα έγιναν το περασμένο Σαββατόβραδο στο Cleveland του Ohio.

Ο ηθοποιός συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής από την αστυνομία της περιοχής, έπειτα από επίθεσή του σε μια οδηγό πούλμαν. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακρίσεις, ο Fox προσπάθησε να ανέβει στο πούλμαν, στο οποίο γινόταν πάρτι, η οδηγός όμως δεν τον άφησε λόγω του ότι το πάρτι ήταν πριβέ. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει τον Fox, ο οποίος γρονθοκόπησε την οδηγό, ονόματι Heather Bormann, στο στήθος και έπειτα στο στομάχι. Η Bormann προσπάθησε να αντεπιτεθεί χτυπώντας τον ηθοποιό στο στόμα με γροθιά, το αποτέλεσμα της οποίας ήταν να ματώσει το χείλος του ηθοποιού αλλά και να σπάσει η ίδια το χέρι της.

Ο Matthew Fox οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, από το οποίο αφέθηκε ελεύθερος λίγες ώρες μετά με εγγύηση που πλήρωσε ένας φίλος του. Ο εκπρόσωπος τύπου του δεν έχει κάνει ακόμα κανένα σχόλιο, ενώ η έρευνα πάνω στην υπόθεση συνεχίζεται κανονικά.

Το νησί του Lost φαίνεται πιο μαγευτικό από ποτέ τώρα, έτσι Matthew;