Η Καίτη Γαρμπή έγινε λαμπάδα για το Πάσχα θυμίζοντας εποχές Eurovision

Κατερίνα Μπούσιου
Η Καίτη Γαρμπή έγινε λαμπάδα για το Πάσχα θυμίζοντας εποχές Eurovision

Η ίδια την παρουσίασε με την χαρακτηριστική της κίνηση στην σκηνή της Eurovision. 

Για τους euro φανς και τους λάτρεις του διαγωνισμού της Eurovision, η εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή το 1993 με το τραγούδι «Ελλάδα χώρα του φωτός», έχει μείνει στην ιστορία. Αποτέλεσε για την ίδια ένα κομβικό σημείο στην καριέρα της και φέτος αποφάσισε να τιμήσει τον εαυτό της, κάνοντας τη φιγούρα της πασχαλινή λαμπάδα φορώντας το αξέχαστο γαλάζιο φόρεμα της Celias Kritharioti. Και οι followers της στο Instagram ξεκίνησαν ήδη τις παραγγελίες.

https://www.instagram.com/p/CDd8Bo_gm5k

Είμαι η Καίτη που αγαπούσες...

Εκείνη η χρονιά έχει μείνει στην ιστορία της Eurovision για δύο λόγους. Η Καίτη είναι η μοναδική τραγουδίστρια από καταβολής του διαγωνισμού, κατέχοντας ένα μοναδικό ρεκόρ με το περισσότερης διάρκειας κοντινό πλάνο στην τηλεοπτική μετάδοση. Ο δεύτερος λόγος ήταν το αποκαλυπτικό της γαλάζιο φόρεμα με τις λωρίδες στα πλαϊνά, δημιουργία της στενής της φίλης Celia Kritharioti. Για πολλά χρόνια υπήρξε στα τηλεοπτικά πάνελ η απορία, αν η Καίτη φορούσε ή δεν φορούσε...εσώρουχο μέσα από το φόρεμα. Η ίδια δεν το σχολίαζε ποτέ, μέχρι που αποφάσισε κάποια στιγμή να μας διευκρινήσει, πως υπήρχε μία ειδική επένδυση που την προστάτευε από τυχόν...αποκαλύψεις. Το τραγούδι ήταν μία ανάλαφρη μπαλάντα αλλά η ιδιαίτερη χορευτική κίνηση που έκανε η Καίτη επι σκηνής, ήταν εκείνη που συμπλήρωσε τα αξέχαστα σημεία εκείνης της εμφάνισης.

29 χρόνια μετά η τραγουδίστρια αποφάσισε να τιμήσει εκείνη την εμφάνιση και να ευχαριστήσει τους πιστούς της φαν. Παρουσίασε την πασχαλινή λαμπάδα με την φιγούρα της πάνω, πιστό αντίγραφο εκείνης της εμφάνισης. Και οι πιστοί θαυμαστές της, ζήτησαν επιτακτικά πληροφορίες για το που μπορούν να την παραγγείλουν.

Από ότι καταλάβαμε είναι ένα ακόμη προϊόν που βρίσκεται στο eshop που έχει δημιούργησει με διάφορα προϊόντα της, tokati.gr. Πάντως στο video έκανε την χαρακτηριστική χορευτική της κίνηση και όπως βλέπετε η Καίτη είναι ακόμη, η Καίτη που αγαπούσες.

https://www.instagram.com/p/CcOMlGPLMk7