Όλγα Κεφαλογιάννη: «Η διαδικασία της εξωσωματικής ήταν ένας Γολγοθάς»

Κατερίνα Μπούσιου
Όλγα Κεφαλογιάννη: «Η διαδικασία της εξωσωματικής ήταν ένας Γολγοθάς»

Η εξομολόγηση στην Κατερίνα Καινούργιου για το θαύμα της μητρότητας και την απόκτηση των δίδυμων παιδιών της. 

Πριν από 7 μήνες, η βουλευτής Όλγα Κεφαλογιάννη, έζησε ένα διπλό θαύμα στη ζωή της με την απόκτηση των δίδυμων παιδιών της. «Ο Θεός μου έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου, μιλώντας αναλυτικά για τις χαρές, αλλά και τις δυσκολίες μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά της τα αγγελούδια της, τον γιο και την κόρη της.

https://www.instagram.com/p/CTfIefftVNE

Η ευγνωμοσύνη για όσα απέκτησε

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ξεκίνησε να μιλά για τα συναισθήματά της ως μητέρα με τρόπο αφοπλιστικό: «Οποιαδήποτε γυναίκα έχει γίνει μητέρα, έχει νιώσει αυτή τη συγκλονιστική αλλαγή στη ζωή. Για εμένα, επειδή έγινα μητέρα σε μεγάλη ηλικία και σε φάση που ήταν κάτι που είχα ξεγράψει, όταν συνέβη, αισθάνθηκα ότι ο Θεός μου έδωσε μια πολύ μεγάλη δεύτερη ευκαιρία και ευγνωμωνώ για αυτό το μεταφυσικό αλλά και τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου».

Δίπλα της φυσικά ήταν ο συζυγός της και γνωστός συνθέτης Μίνως Μάτσας, αλλά πολλές φορές όπως δήλωσε, ένιωσε απογοήτευση και είχε την πεποίθηση ότι τελικά δεν θα τα κατάφερνε: «Όταν προσπαθείς και δεν συμβαίνει αυτό που τόσο επιθυμείς, από ένα σημείο και μετά, η απογοήτευση είναι τόσο μεγάλη που έχεις μια αίσθηση απώλειας».

Για να συνεχίσει: «Έκανα εξωσωματική και αυτό είναι κάτι που δεν είναι ταμπού και πρέπει να το λέμε. Είναι κάποιοι που ακόμα δεν θέλουν να το πουν και είναι και άλλοι που και οικονομικά και πρακτικά έχει ένα κόστος και γι αυτό και κάνω μια μεγάλη προσπάθεια για να μπορούν οι γυναίκες να έχουν οικονομική υποστήριξη. Όποιος έχει μπει στη διαδικασία της εξωσωματικής ξέρει ότι είναι ένας Γολγοθάς, είναι ψυχοφθόρα».

https://www.instagram.com/p/Cb4qIwptiIc

Η Όλγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε και μία χαριτωμένη λεπτομέρεια, καθώς την ώρα του τοκετού στην αίθουσα ακούγονταν η μουσική του.