Ο Alec Baldwin εξήγησε γιατί θέλει να αποκτήσει κι άλλα παιδιά

Ιωάννα Τζανή

Ο Alec Baldwin απαντά στους haters που επικρίνουν την εγκυμοσύνη της Hilaria.

Ο Alec Baldwin ξεκαθάρισε στους επικριτές του γιατί ο ίδιος και η σύζυγός του, Hilaria Baldwin, συνεχίζουν να κάνουν παιδιά: επειδή τα λατρεύουν.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριαμσμό στο Instagram με την κόρη του María Lucía να γελάει και να δείχνει τα δύο μπροστινά δοντάκια που βγήκαν, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Οι άνθρωποι ρωτούν γιατί. Αυτός είναι ο λόγος. Το να είσαι γονιός είναι το απόλυτο ταξίδι».

Ο Alec Baldwin χαμογελά ξανά: Η σύζυγός του Hilaria είναι έγκυος και περιμένει το 7ο παιδί τους

Οι Baldwins σόκαραν θαυμαστές και φίλους τον περασμένο μήνα, όταν η Hilaria ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο έβδομο παιδί τους.

Ο Alec και η Hilaria είναι γονείς της 8χρονης Carmen, του 6χρονου Rafael, του 5χρονου Leonardo, του 3χρονου Romeo, της ενός έτους María Lucía, αλλά και του επίσης 1 έτους Eduardo.

Ο 64χρονος είναι επίσης πατέρας της 26χρονης Ireland Baldwin, την οποία απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Kim Basinger.

Το νέο μέλος της οικογένειας έρχεται για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους

Η 38χρονη Hilaria ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης μέσα από μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, αναφέροντας:

«Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα τα περασμένα χρόνια, είμαστε ενθουσιασμένοι να μοιραστούμε μια μεγάλη έκπληξη. Ακόμα ένα Baldwinito έρχεται το φθινόπωρο. Ήμασταν σίγουροι πως η οικογένειά μας ήταν πλήρης αλλά είμαστε ευτυχισμένοι με την έκπληξη αυτή. Μοιράζομαι μαζί σας, τη στιγμή που το αποκαλύψαμε στα παιδιά που όπως είδατε είναι σούπερ ενθουσιασμένα. Το νέο μωρό είναι ένα φωτεινό σημείο στη ζωή μας. Μια ευλογία και ένα δώρο σε μια τόσο αβέβαιη εποχή. Μου λείψατε σε αυτό το διάλειμμα από τα social media, επέστρεψα και ανυπομονώ να συνεχίσω αυτό το άγριο ταξίδι που λέγεται ζωή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα».

Σε αποκλειστική δήλωση στο People, η Hilaria και ο Alec δήλωσαν πως δημιουργούν μια πολύ δυνατή ομάδα και τόνισαν:

«Ένα από τα όμορφα πράγματα που έχουμε βιώσει με τη μεγάλη οικογένειά μας, είναι πόσο η καρδιά μας μπορεί να μεγαλώσει με ένα ακόμα παιδί. Η ικανότητά μας να αγαπάμε μεγαλώνει και ανυπομονούμε να υποδεχτούμε το νέο μέλος της οικογένειάς μας αυτό το φθινόπωρο».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης