Hilaria Baldwin: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα - «Έχει αρχίσει να κλωτσάει»

Ιωάννα Τζανή
Hilaria Baldwin: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα - «Έχει αρχίσει να κλωτσάει»

Η εγκυμονούσα σύζυγος του Alec Baldwin δείχνει περήφανα τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η Hilaria Baldwin περιμένει το έβδομο παιδάκι της με τον σύζυγό της, Alec Baldwin, και είναι πανευτυχής! Μετά την περιπέτεια με τον πυροβολισμό της Halyna Hutchins, το ζευγάρι χαμογελά ξανά και ανυπομονεί να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά του.

Η κοιλίτσα της 38χρονης όλο και μεγαλώνει, και μάλιστα το μωράκι της έχει ήδη αρχίσει να κλωτσάει, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ναυτία, κούραση και ευτυχία» νιώθει η Hilaria Baldwin μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

«Έχει αρχίσει να κλωτσάει»

Στο story που ανέβασε, η Hilaria Baldwin ήταν χαμογελαστή και χάιδευε περήφανα τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, ενώ φορούσε ένα chic, μάξι φόρεμα.

hilaria baldwin

Η ίδια θέλησε να ενημερώσει μέσα από το βίντεο ότι το μωράκι της «έχει αρχίσει να κλωτσάει», ενθουσιάζοντας τους followers της.



Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η 38χρονη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στις 30 Μαρτίου 2022, δημοσιεύοντας στο Instagram ένα βίντεο με τον 64χρονο σύζυγό της και τα έξι παιδιά τους. Στη λεζάντα έγραψε:

«Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα τα περασμένα χρόνια, είμαστε ενθουσιασμένοι να μοιραστούμε μια μεγάλη έκπληξη. Ακόμα ένα Baldwinito έρχεται το φθινόπωρο. Ήμασταν σίγουροι πως η οικογένειά μας ήταν πλήρης αλλά είμαστε ευτυχισμένοι με την έκπληξη αυτή. Μοιράζομαι μαζί σας, τη στιγμή που το αποκαλύψαμε στα παιδιά που όπως είδατε είναι σούπερ ενθουσιασμένα. Το νέο μωρό είναι ένα φωτεινό σημείο στη ζωή μας. Μια ευλογία και ένα δώρο σε μια τόσο αβέβαιη εποχή. Μου λείψατε σε αυτό το διάλειμμα από τα social media, επέστρεψα και ανυπομονώ να συνεχίσω αυτό το άγριο ταξίδι που λέγεται ζωή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα».


https://www.instagram.com/p/Cbsl3v5j69D

Ο Alec και η Hilaria έχουν αποκτήσει 6 παιδιά: τις κόρες τους María Lucía Victoria, 13 μηνών (μέσω παρένθετης μητέρας), και Carmen Gabriela, 8 ετών, αλλά και τους γιους Rafael Thomas, 6 ετών , Leonardo Ángel Charles, 5 ετών, Romeo Alejandro David, 3½ ετών και Eduardo «Edu» Pao Lucas, 18 μηνών.

Πηγή φωτογραφιών: @hilariabaldwin

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Alec Baldwin χαμογελά ξανά: Η σύζυγός του Hilaria είναι έγκυος και περιμένει το 7ο παιδί τους

Η αποκάλυψη του ζευγαριού για το 6ο παιδί τους έλυσε πολλές απορίες