«Ναυτία, κούραση και ευτυχία» νιώθει η Hilaria Baldwin μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Ιωάννα Τζανή
«Ναυτία, κούραση και ευτυχία» νιώθει η Hilaria Baldwin μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

«Ανυπομονούμε να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το νέο μέλος της οικογένειάς μας το ερχόμενο φθινόπωρο!», είπαν η Hilaria και ο Alec Baldwin.

Η Hilaria Baldwin και ο σύζυγός της Alec Baldwin πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και χαμογελούν ξανά, λίγους μήνες μετά τον μοιραίο πυροβολισμό της Halyna Hutchins.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε χθες (30/3) ότι περιμένει το 7ο παιδάκι του και η χαρούμενη μανούλα θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της τα συναισθήματα που έχει αφού έμαθε ότι είναι ξανά έγκυος.

Ο Alec Baldwin χαμογελά ξανά: Η σύζυγός του Hilaria είναι έγκυος και περιμένει το 7ο παιδί τους

«Σας ευχαριστώ για όλα τα καλά σας λόγια και τις γλυκές ευχές σας. Τόσοι πολλοί από εσάς ρωτάτε πώς νιώθω. Η απάντηση είναι: ναυτία, κούραση και ευτυχία. Σας αγαπώ όλους. Σας ευχαριστούμε που χαίρεστε με τη χαρά μας», έγραψε η 38χρονη Hilaria σε ένα Insta story της.

BALDWIN

Τα πρώτα λόγια μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Hilaria και ο Alec Baldwin επιβεβαίωσαν στο αμερικανικό People το ευτυχές γεγονός, λέγοντας:

«Ένα από τα όμορφα πράγματα που έχουμε βιώσει με τη μεγάλη οικογένειά μας, είναι πόσο η καρδιά μας μπορεί να μεγαλώσει με ένα ακόμα παιδί. Η ικανότητά μας να αγαπάμε μεγαλώνει και ανυπομονούμε να υποδεχτούμε το νέο μέλος της οικογένειάς μας αυτό το φθινόπωρο».




Η Hilaria ανακοίνωσε, επίσης, τα υπέροχα νέα μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια και τον 63χρονο σύζυγό της να παίζουν με τα έξι παιδιά τους: τις κόρες τους María Lucía Victoria, 13 μηνών (μέσω παρένθετης μητέρας), και την Carmen Gabriela, 8 ετών, αλλά και τους γιους τους Rafael Thomas, 6 ετών , Leonardo Ángel Charles, 5 ετών, Romeo Alejandro David, 3½ ετών και Eduardo «Edu» Pao Lucas, 18 μηνών.




https://www.instagram.com/p/Cbsl3v5j69D


Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Hilaria έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου είπε στους followers της στο Instagram ότι θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τα social media.

«Γεια σας φίλοι! Θα κάνω ένα διάλειμμα από τα social media. Υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω. Σας αγαπώ όλους και ξέρω ότι ανησυχείτε, γι' αυτό θέλω να σας προειδοποιήσω. Μπορεί να ανεβάζω κάτι πού και πού και να σας ενημερώνω ότι είμαστε καλά. Να είστε καλά με τον εαυτό σας και σας εύχομαι αγάπη και καλή ενέργεια. Τα λέμε σύντομα», έγραψε χαρακτηριστικά η 38χρονη, με το διάλειμμα αυτό να λήγει με τον πιο όμορφο και γλυκό τρόπο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hilaria Baldwin: «Τότε κατάλαβα ότι ο γάμος μας είχε τελειώσει»

Η αποκάλυψη του ζευγαριού για το 6ο παιδί τους έλυσε πολλές απορίες