Ο Alec Baldwin χαμογελά ξανά: Η σύζυγός του Hilaria είναι έγκυος και περιμένει το 7ο παιδί τους

Πατούλια Κατερίνα
Ο Alec Baldwin χαμογελά ξανά: Η σύζυγός του Hilaria είναι έγκυος και περιμένει το 7ο παιδί τους

Η οικογένεια του Alec Baldwin μεγαλώνει και μετά το δράμα που έζησε τη χρονιά που πέρασε, ο ηθοποιός ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για 8η φορά.

To 2021 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον Alec Baldwin μετά την πολύκροτη υπόθεση πυροβολισμού η οποία στοίχισε τη ζωή της κινηματογραφίστριας της ταινίας «Rust», Halyna Hutchins.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Hilaria στις αρχές Μαρτίου είχε ανακοινώσει πως θα κάνει ένα διάλειμμα από τα social media και το διάλειμμα αυτό έληξε με την ευχάριστη ανακοίνωση του ερχομού του έβδομου παιδιού του ζευγαριού.


https://www.instagram.com/p/Cbsl3v5j69D

Σε αποκλειστική δήλωση στο People, η Hilaria και ο Alec δήλωσαν πως κάνουν μια πολύ δυνατή ομάδα και τόνισαν:

«Ένα από τα όμορφα πράγματα που έχουμε βιώσει με τη μεγάλη οικογένειά μας, είναι πόσο η καρδιά μας μπορεί να μεγαλώσει με ένα ακόμα παιδί. Η ικανότητά μας να αγαπάμε μεγαλώνει και ανυπομονούμε να υποδεχτούμε το νέο μέλος της οικογένειάς μας αυτό το φθινόπωρο», τόνισε το ζευγάρι.

Η 38χρονη Hilaria έγραψε στο Instagram χαρακτηριστικά:

«Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα τα περασμένα χρόνια, είμαστε ενθουσιασμένοι να μοιραστούμε μια μεγάλη έκπληξη. Ακόμα ένα Baldwinito έρχεται το φθινόπωρο. Ήμασταν σίγουροι πως η οικογένειά μας ήταν πλήρης αλλά είμαστε ευτυχισμένοι με την έκπληξη αυτή. Μοιράζομαι μαζί σας, τη στιγμή που το αποκαλύψαμε στα παιδιά που όπως είδατε είναι σούπερ ενθουσιασμένα. Το νέο μωρό είναι ένα φωτεινό σημείο στη ζωή μας. Μια ευλογία και ένα δώρο σε μια τόσο αβέβαιη εποχή. Μου λείψατε σε αυτό το διάλειμμα από τα social media, επέστρεψα και ανυπομονώ να συνεχίσω αυτό το άγριο ταξίδι που λέγεται ζωή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα».

Ο 63χρονος Alec έχει έξι παιδιά με τη Hilaria: Τη María Lucía Victoria, 13 μηνών (μέσω παρένθετης μητέρας) και την Carmen Gabriela, 8 ετών αλλά και τους γιους του Rafael Thomas, 6 ετών , Leonardo Ángel Charles, 5 ετών, Romeo Alejandro David, 3½ ετών και Eduardo "Edu" Pao Lucas, 18 μηνών. Ο ηθοποιός έχει και μια κόρη, την 26χρονη Ireland Baldwin, καρπό της σχέσης του με την Kim Basinger.

Ο Baldwin παραμένει σε δικαστική έρευνα για τον θάνατο της Halyna Hutchins.

Τον Οκτώβριο του 2021, ο Alec Baldwin πυροβόλησε κατά λάθος τη 42χρονη Halyna, καθώς και τον σκηνοθέτη Joel Souza, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στο Bonanza Creek Ranch, στο Νέο Μεξικό.

Η Halyna υπέκυψε στα τραύματά της αφού μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Νέου Μεξικού, ενώ ο 48χρονος Souza κατάφερε να επιζήσει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Alec Baldwin επέστρεψε στη δουλειά μετά τον πυροβολισμό της Halyna Hutchins

Ανατροπή στην υπόθεση με τον Alec Βaldwin: Ποιος πάτησε τελικά τη σκανδάλη (photos)

Καμία ενσυναίσθηση ο Alec Baldwin: «Κατηγορεί τους άλλους για τον μοιραίο πυροβολισμό»