Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα όσα δήλωσε μέσα από τη φυλακή στη Σίσσυ Χρηστίδου

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα όσα δήλωσε μέσα από τη φυλακή στη Σίσσυ Χρηστίδου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας, καθώς καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας στοιχεία που δυσχεραίνουν τη θέση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και στη Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε αποκλειστικά η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Από χθες το βράδυ, που ανακοίνωσε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από το Twitter ότι θα φιλοξενήσει σήμερα στην εκπομπή της την κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, πολλά ήταν τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε η παρουσιάστρια μέσα από τα social media. Η Σίσσυ Χρηστίδου όμως δεν άφησε κανένα σχόλιο αναπάντητο, ακόμη κι εκείνα που την κατηγορούσαν για έλλειψη ενημέρωσης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε πως:

-Δεν έχει γίνει κανένα αίτημα αποφυλάκισής μου

-Ήμασταν πολύ συγκεκριμένοι άνθρωποι στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας όταν πέθανε, εγώ και οι γιατροί. Εγώ δεν το έκανα, εκείνοι δεν το έκαναν, άρα κάποιος από τους δυο μας είναι.

-Δεν μου αρμόζει να κατηγορώ κανέναν. Αν είμαι εγώ θα φανεί.

-Επανεξετάζονται τα πορίσματα. Ό,τι αποφασίσουν θα το κάνω. Ξαφνικά όλοι έχουν κάνει λάθος πόρισμα για τα πρωταρχικά αίτια θανάτου των παιδιών και οι γιατροί τώρα με την κεταμίνη δεν έχουν κάνει λάθος. Προσπαθούμε να βρούμε την ένοχη για την κεταμίνη και να βάλουμε στο στόχαστρο και τα άλλα παιδιά.

-Εγώ δεν ήξερα την ουσία αυτή, πρόσβαση δεν είχα από πουθενά. Στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ υπάρχει κεταμίνη και αυτό το έμαθα μέσα από τη δικογραφία. Από εκεί το ξέρω, δεν μπορώ να λέω πράγματα από το κεφάλι μου.

-Επικοινωνώ μέσα από τη φυλακή με συγγενείς μου και με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που με στήριξε πάρα πολύ από την πρώτη στιγμή και με στηρίζει ακόμα.

-(Για τις δηλώσεις του Μάνου που είπε πως δεν την ερωτεύθηκε) Τι να πω; Μήπως εννοούσε πως με αγάπησε κατευθείαν; Αν δεν ερωτεύεσαι κάποιον δεν τον παντρεύεσαι και δεν κάνει παιδιά.

-Ο Μάνος μου είπε «Σου ορκίζομαι στα κόκαλα του παιδιού μας»

-Εγώ δεν χρησιμοποίησα ποτέ τη Τζωρτζίνα

- Θανατηφόρες ουσίες μπορεί να τις έχω ψάξει εγώ στο τάμπλετ

- Ο Μάνος έφυγε από το σπίτι 2 ημέρες πριν τον θάνατο της Ίριδας γύρισε όταν συνέβη αυτό με την μπέμπα και έμεινε μια εβδομάδα και ξαναέφυγε.

- Ότι έχω να πω για το τηλεφώνημα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, το έχω πει στις αρχές.

-Ό,τι έχω ψάξει στο κινητό είναι συνδεδεμένο με το mail μου, το ίδιο ήταν και με το τάμπλετ. Θανατηφόρες ουσίες και φαινοβαρβιτάλη μπορεί να υπάρχουν που έχω ψάξει.

-Ο Μάνος είχε πρόσβαση στο τάμπλετ. Το είχαμε να βλέπει σίριαλ και παιδικά η Τζωρτζίνα για να βλέπει. Δεν ήταν για να κάνουμε αναζητήσεις.

-Ήταν το αγαπημένο της τάμπλετ γι' αυτό το έβαλα μαζί της. Δεν ξέρω πώς το τάμπλετ πήγε κάτω από το κεφάλι της.

Οι αναζητήσεις για κεταμίνη από το κινητό την ημέρα της σύλληψης

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έκανε η εφημερίδα ΜΠΑΜ και που παρουσίασε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζήτησε μέσα από το κινητό της τη λέξη «κεταμίνη» σε 3 ιστότοπους την ημέρα της σύλληψής της. Μια άλλη είδηση που έφερε στο φως η εφημερίδα ήταν η αναζήτηση αναισθητικών ουσιών από την κατηγορούμενη στις 17 Ιανουαρίου, δηλαδή ημέρες πριν από τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση δεν έχουν τέλος

Ο Πέτρος Κουσουλός έκανε νέες αποκαλύψεις σήμερα το πρωί για την υπόθεση της Πάτρας, τονίζοντας πως το τηλεφώνημα στη δημοσιογράφο για να ψάξουν τον Δασκαλάκη έγινε από την Πισπιρίγκου. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις ουσίες, λέγοντας πως έγιναν «27 αναζητήσεις από την κατηγορουμένη για ιατροφαρμακευτικό υλικό και ειδικά κεταμίνη». Τέλος, μίλησε για το παρασκήνιο της συνέντευξης με τον Μάνο Δασκαλάκη. Ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε πως 15 ημέρες πριν την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου φέρεται πως το κινητό της είχε καλέσει σε δημοσιογράφο, λέγοντας να ψάξουν τον Μάνο Δασκαλάκη για τη λύση του γρίφου της δολοφονίας της μικρής Τζωρτζίνας. «Ψάξτε να βρείτε τα αίτια του θανάτου της Τζωρτζίνας στο σπίτι που μένει στην Αθήνα ο Μάνος Δασκαλάκης», αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός.

«Μίλησε» το tablet της Τζωρτζίνας

To tablet που ήταν θαμμένο μαζί με την 9χρονη Τζωρτζίνα, φαίνεται πως έχει αρχίσει να δένει του κουφάρι της υπόθεσης. Οι Αρχές που προχώρησαν στην εκταφή του παιδιού και στην ανάσυρση του tablet, έδεσε ένα μεγάλο κομμάτι του παζλ που έλειπε από το τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Όπως προέκυψε από τα ειδικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ και αποκάλυψε το MEGA, η 33χρονη κατηγορούμενη αναζητούσε μέσω Google διάφορες φαρμακευτικές ουσίες πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας, μεταξύ αυτών και της κεταμίνης που σκότωσε το παιδί. Τρεις ημέρες πριν τον μαρτυρικό θάνατο, στις 26 Ιανουαρίου, λόγω των αναζητήσεων που έκανε το προηγούμενο διάστημα στο διαδίκτυο, η Google εμφάνιζε προσφορές και διαφημίσεις κεταμίνης στο επίμαχο tablet.