To Twitter έγινε έξαλλο με τις δηλώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή

To Twitter έγινε έξαλλο με τις δηλώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή
Πηγή: intime.gr

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Παλι» και στη Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε αποκλειστικά η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου παρουσίασε σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Η τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε η κατηγορούμενη στην παρουσιάστρια, ήταν άκρως ενδιαφέρουσα καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε απαντήσεις για τα όσα την κατηγορούν για την αναζήτηση της κεταμίνης.

Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε τα εξής:

-Δεν έχει γίνει κανένα αίτημα αποφυλάκισής μου

-Ήμασταν πολύ συγκεκριμένοι άνθρωποι στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας όταν πέθανε, εγώ και οι γιατροί. Εγώ δεν το έκανα, εκείνοι δεν το έκαναν, άρα κάποιος από τους δυο μας είναι.

-Δεν μου αρμόζει να κατηγορώ κανέναν. Αν είμαι εγώ θα φανεί.

-Επανεξετάζονται τα πορίσματα. Ό,τι αποφασίσουν θα το κάνω. Ξαφνικά όλοι έχουν κάνει λάθος πόρισμα για τα πρωταρχικά αίτια θανάτου των παιδιών και οι γιατροί τώρα με την κεταμίνη δεν έχουν κάνει λάθος. Προσπαθούμε να βρούμε την ένοχη για την κεταμίνη και να βάλουμε στο στόχαστρο και τα άλλα παιδιά.

-Εγώ δεν ήξερα την ουσία αυτή, πρόσβαση δεν είχα από πουθενά. Στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ υπάρχει κεταμίνη και αυτό το έμαθα μέσα από τη δικογραφία. Από εκεί το ξέρω, δεν μπορώ να λέω πράγματα από το κεφάλι μου.

-Επικοινωνώ μέσα από τη φυλακή με συγγενείς μου και με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που με στήριξε πάρα πολύ από την πρώτη στιγμή και με στηρίζει ακόμα.

-(Για τις δηλώσεις του Μάνου που είπε πως δεν την ερωτεύθηκε) Τι να πω; Μήπως εννοούσε πως με αγάπησε κατευθείαν; Αν δεν ερωτεύεσαι κάποιον δεν τον παντρεύεσαι και δεν κάνει παιδιά.

-Ο Μάνος μου είπε «Σου ορκίζομαι στα κόκαλα του παιδιού μας»

-Εγώ δεν χρησιμοποίησα ποτέ τη Τζωρτζίνα

- Θανατηφόρες ουσίες μπορεί να τις έχω ψάξει εγώ στο τάμπλετ

- Ο Μάνος έφυγε από το σπίτι 2 ημέρες πριν τον θάνατο της Ίριδας γύρισε όταν συνέβη αυτό με την μπέμπα και έμεινε μια εβδομάδα και ξαναέφυγε.

- Ότι έχω να πω για το τηλεφώνημα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, το έχω πει στις αρχές.

-Ό,τι έχω ψάξει στο κινητό είναι συνδεδεμένο με το mail μου, το ίδιο ήταν και με το τάμπλετ. Θανατηφόρες ουσίες και φαινοβαρβιτάλη μπορεί να υπάρχουν που έχω ψάξει.

-Ο Μάνος είχε πρόσβαση στο τάμπλετ. Το είχαμε να βλέπει σίριαλ και παιδικά η Τζωρτζίνα για να βλέπει. Δεν ήταν για να κάνουμε αναζητήσεις.

-Ήταν το αγαπημένο της τάμπλετ γι' αυτό το έβαλα μαζί της. Δεν ξέρω πώς το τάμπλετ πήγε κάτω από το κεφάλι της.

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά από τις δηλώσεις της κατηγορούμενης στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, το Twitter πήρε φωτιά από σχόλια.