Η Γαστεράτου είπε όσα θα ήθελε κάθε μαμά να ακούσει για τα κιλά εγκυμοσύνης

Πατούλια Κατερίνα
Η Γαστεράτου είπε όσα θα ήθελε κάθε μαμά να ακούσει για τα κιλά εγκυμοσύνης

Δεν μασάει τα λόγια της η Μαντώ

Στο ξεκίνημα του 2020, η Μαντώ Γαστεράτου έγινε μαμά για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της Γιώργο, καρπό της σχέσης και του γάμου της με τον αγαπημένο της Νίκο Ισιγόνη. Η Μαντώ Γαστεράτου γέννησε με καισαρική ενώ μέχρι και το τέλος της εγκυμοσύνης της η παρουσιάστρια εμφανιζόταν στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη.

Από τον Γενάρη λοιπόν που γέννησε και μόλις πήρε το οκ από τον γιατρό της, η Μαντώ ξεκίνησε να γυμνάζεται. Αυτή της η ανάγκη, φαίνεται πως δεν έγινε αποδεκτή από μια ακόλουθό της, που φρόντισε να κράξει τη νέα μαμά. Εννοείται πως η Γαστεράτου δεν θα άφηνε κάτι τέτοιο ασχολίαστο και είπε όσα ακριβώς θα ήθελε να ακούσει μια νέα μαμά.

«Γεια σας ινσταγκαρμικά μου φιλάκια! Ελπίζω να είστε καλά! Λοιπόν, ανεβάζω αυτή την φώτο με αφορμή το σχόλιο μιας τύπισσας σε μια από τις δημοσιεύσεις μου, που έλεγε: "μας λες ότι δεν σε νοιαζουν τα κιλά που πήρες γι αυτό κάνεις 10 φορές την ημέρα Γυμναστική" κτλ... Ε λοιπόν αυτό το σχόλιο, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΌΝΙΑ. ΜΑΚΡΑΝ!Φυσικά και με αγαπώ όπως είμαι και ακριβώς για αυτόν τον λόγο θέλω να γίνομαι ΚΑΛΎΤΕΡΗ! Θέλω ένα όμορφο και λειτουργικό σώμα, θέλω να πάψουν να με τραβάνε οι ραχιαίοι μου κάθε φορά που σηκώνομαι, θέλω να σταματήσω να πονάω στην μέση μου κάθε φορά που πάω να σηκώσω το μωρο μου στα χέρια μου, θέλω να κάνω τις βόλτες με τα πόδια στην γειτονιά μου και να μην δυσανασχετώ από την κούραση στο πρώτο τετράγωνο ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ! ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

Έχουμε τα SM ως μέσο εκτονωσης του θυμου μας στους άλλους! Αντί να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας, ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι για να φάνε την επίπληξη μας. Συνεχίζω να αισθάνομαι υπέροχα με το σώμα μου, αλλά με τα 2 kg μείον αισθάνομαι Γ@Μ@Τ@!!! Όχι γιατί ο πισινός μου θα φανεί πιο αδύνατος στην παραλία, αλλά γιατί όταν φεύγω από κάθε προπόνηση η διαθεση μου είναι στα ύψη, κάθε φορά που φτάνω όλο και πιο κοντά στον στόχο μου, φουσκώνω από υπερηφάνεια και χαίρομαι που είμαι ακόμα εκεί και δεν τα παρατάω! Το πρόβλημα αυτών που σχολιάζουν με τόσο επικριτικό και επιβλαβή θα έλεγα τόνο, είναι ότι δεν αγαπούν τον εαυτό τους... Αυτά!», τόνισε φανερά ενοχλημένη η Μαντώ.

Εμείς με σιγουριά μπορούμε να πούμε πως το να φροντίσει μια νέα μαμά το σώμα της, αν αυτό είναι που θέλει να κάνει, μόνο έμπνευση μπορεί να δώσει και στις υπόλοιπες μαμάδες.

DPG Network