Πένθος για την Ιωάννα Τούνη η οποία έχασε πριν λίγες ώρες το πολυτιμότερο πρόσωπο της ζωής της

Κατερίνα Μπούσιου
Πένθος για την Ιωάννα Τούνη η οποία έχασε πριν λίγες ώρες το πολυτιμότερο πρόσωπο της ζωής της

Η influencer και μοντέλο είχε μιλήσει το τελευταίο διάστημα για τον αγώνα που έδινε η μαμά της και είχε συγκινήσει. 

Η Ιωάννα Τούνη έχασε πριν λίγες ώρες την αγαπημένη της μαμά Τάνια, στην οποία είχε μεγάλη αδυναμία. Το τελευταίο διάστημα έδινε έναν σκληρό αγώνα με την υγεία της και η κόρη της ήταν στο πλευρό της, δίνοντας μάλιστα ένα συγκινητικό μήνυμα για τη μάχη που έδινε εκείνη με σθένος.

https://www.instagram.com/p/B4iEZzJFynj

«Η μαμά μου είχε μόνο καλοσύνη μέσα της»

Η Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη της εκπομπής της Super Κατερίνα, δικαιολογώντας την απουσία του Δημήτρη Αλεξάνδρου και συντρόφου της Ιωάννας, αναφέρθηκε στην απώλεια της μαμάς της, εκφράζοντας φυσικά και τα συλληπητήρια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας «Να πούμε κουράγιο και στην Ιωάννα και στον Δημήτρη γιατί στις 4 το πρωί, έφυγε από την ζωή η μητέρα της, μετά από μία μάχη μηνών που έδινε με τον καρκίνο. 'Ηταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε στην ζωή γιατί με τον πατέρα της δεν είχε καμία επαφή. Ήταν μαζί της συνέχεια και ήταν ένας από τους λόγους για τον οποίο είχε αποχωρήσει η Ιωάννα από το J2US».

Η μαμά της Ιωάννας, Τάνια, ήταν το πολυτιμότερο πρόσωπο στην ζωή της γνωστής influencer, αφού την μεγάλωσε μόνη της με πολλές στερήσεις και μπόλικη αγάπη όπως είχε πει και η ίδια, χαρακτηρίζοντάς την, το πιο καλοσυνάτο πρόσωπο που έχει γνωρίσει ποτέ. Όπως είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της: «Η μητέρα μου ήταν νοσηλεύτρια και είχε έναν μέσο μισθό ενός μέσου Έλληνα. Γύρω στο χιλιάρικο έβγαζε. Γενικά, δεν μου έλειπε τίποτα γιατί και η μαμά μου με είχε μάθει έτσι. Όταν καλοέβλεπα τα παιχνίδια στα ράφια, μου έλεγε: «Το χρειάζεσαι; Δεν σου είναι αρκετά τα παιχνίδια που έχεις ήδη;» Μετά το καλοσκεφτόμουν και έλεγα ότι δεν μου χρειάζεται».

tounimamastory.JPG

Το τελευταίο διάστημα και λόγω των αυξημένων μέτρων της πανδημίας, η Ιωάννα δεν έβλεπε αρκετά συχνά την μητέρα της. Είχε όμως αναφερθεί στον σκληρό αγώνα που έδινε με τον καρκίνο, ενώ τις τελευταίες ημέρες δεν έφυγε από το πλευρό της: «Η μαμά μου είναι η πιο δυνατή, η πιο υποστηρικτική, η πιο καλή μαμά του κόσμου, δυστυχώς την βλέπω ελάχιστα και με μέτρα και προφυλάξεις λόγω του covid, γιατί έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες», απάντησε η Ιωάννα Τούνη ενώ παράλληλα έγραψε πάνω στο βίντεο: «Μαμά σε αγαπάω πολύ! Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Βλέπει τα στόρι μου».