Δημήτρη, φύλαξε και την Ιωάννα και την Τούνη!

Νίκος Συρίγος
Δημήτρη, φύλαξε και την Ιωάννα και την Τούνη!

Η τηλεόραση είναι μεγεθυντικός φακός. Δεν μπορείς να κρυφτείς. Κι ας ζούμε πια στην εποχή που όλοι προσπαθούν απλά να πουν με όμορφο τρόπο το «τίποτα».

Γιατί αν πεις κάτι, το τέρας της πολιτικής ορθότητας θα σε κατασπαράξει.

Πριν από μερικές μέρες στο «Χαμογέλα και πάλι», είχαμε μια συνέντευξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Με τον Δημήτρη έχω ένα «γεια» και μια αμοιβαία συμπάθεια. Αντρική. Αρέσει δεν αρέσει πια η προσέγγιση «αντρική», εγώ έτσι το νιώθω και έτσι το γράφω. Και θα το γράφω ο κόσμος να χαλάσει. Πάμε παρακάτω.

Ο Δημήτρης σε εκείνη τη συνέντευξη υπερασπίστηκε το κορίτσι του, την Ιωάννα, για το λάθος (άποψη μου) σχόλιο της σχετικά με τους Παξούς. Το είχα πει στην εκπομπή ότι το θεωρώ λάθος το σχόλιο και ταυτόχρονα υποκλίθηκα στον Δημήτρη για την ασπίδα που ύψωσε γύρω από την Ιωάννα



Χθες και πάλι δημόσια, ο Δημήτρης ένιωσε ξανά ότι πρέπει να υπερασπιστεί το κορίτσι του. Και το έκανε. Ξανά. Θα το κάνει ξανά και ξανά, αν χρειαστεί. Γιατί έτσι πρέπει να κάνουν οι άντρες με τις γυναίκες. Να τις προστατεύουν ακόμη κι αν δεν το χρειάζονται… Έτσι μας έφτιαξε η φύση. Και θα συνεχίσει να μας φτιάχνει. Ο κόσμος να χαλάσει (ξανά). Και ξέρεις κάτι, αυτή τη φορά η Ιωάννα (και ο Δημήτρης) έχουν 100-0 δίκιο… 100-0!

Eσύ που μοιράζεις «κατάρες» στο Twitter/ Facebook/ Instagram…

Γιατί όσα έχουν γραφτεί για την Ιωάννα, τον τελευταίο καιρό δεν έχουν γραφτεί για κανέναν! Κι αυτά που έχουν επιχειρήσει να κάνουν στην Ιωάννα, είναι όχι απλά ζήλεια και φθόνος αλλά επιχείρηση εξόντωσης! Και το γράφει αυτό ένας τύπος που διαφωνεί κατά κόρον με πολλά απ’όσα λέει η Ιωάννα… Αλλά για στάσου! Ώπα… Το να στέλνεις στο αγόρι του κοριτσιού (όπως είπε ο Μήτσος) αυτή τη χυδαιότητα που μοίρασε στο διαδίκτυο κάποιος κομπλεξικός, μικροτσούτσουνος πρώην της δεν είναι υπηρεσία στον Δημήτρη: Είναι ΑΠΟΔΕΙΞΗ της σκατοψυχίας σου. Είναι ντροπή για την κοινωνία και τον άνθρωπο. Αυτό είναι.

Άσε που αν η Ιωάννα δεν ήταν η Τούνη που «κονομάει ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Ινσταγκραμ» (αυτό δεν λες;) κανέναν δεν θα ένοιαζε αν είναι ζευγάρι με τον Αλεξάνδρου…

Και φυσικά δεν θα του έστελνες το χυδαίο βίντεο…

Λοιπόν, για να τελειώνουμε: Δημητρό συνέχισε να βγαίνεις μπροστά για το κορίτσι σου. Όποτε και όταν κρίνεις ότι πρέπει… Είτε για την Ιωάννα το κάνεις, είτε για την Τούνη. Σε αυτή τη ζωή άλλωστε, έτσι όπως έχουμε καταντήσει κάποιοι θέλουν να «φάνε» και τις δύο… Αυτά.

Περιμένω τις εντυπώσεις σου στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram.